Молодіжна збірна України зібралась у Запоріжжі

17:56 | 23 февраля 2016
З 22 по 24 лютого чоловіча молодіжна збірна України в Запоріжжі проводить перший підготовчий збір до квітневого відбірного турніру на ЧЄ-2016 (U-20). З 22 по 24 лютого чоловіча молодіжна збірна України в Запоріжжі проводить перший підготовчий збір до квітневого відбірного турніру на ЧЄ-2016 (U-20). Команда тренується у Палаці спорту "Запоріжалюмінбуд". Під керівництвом головного тренера збірної Володимира Леонтьєва та його асистента  Микола Крохмаля наразі 24 гандболіста. 
Склад молодіжної збірної України на збори 22-24 лютого у Запоріжжі:
ЗНТУ-ЗАБ: Богдан Черкащенко, Олександр Касай, Едуард Кравченко, Олександр Лихіна, Дмитро Горига, Максим Волювач, Дмитро Ільченко, Ярослав Рубан, Михайло Белоус;   «ZTR-Буревісник»: Максим В’юник, Роман Бережний, Володимир Килєвий, Іван Бурзак. ZTR: Максим Стрельников, Дмитро Артеменко; ЦСКА: Володимир Шупик, Станіслав Плясун, Андрій Пилявський, Андрій Охотніков, Ігор Бережний, Ігор Гурін. КДЮСШ-ЛДУФК: Тимофій Тільненко; «Портовик»: Віталій Горовий, Максим Лось.
Володимир Леонтьєв, головного тренер молодіжна збірна України (U-20) "Дуже добре, що у нас є можливість провести такий збір. Дякую Федерації та Міністерству. Все проходить за планом. Перед початком тренувань провели бесіду з хлопцями, розповіли, чого від них очікуємо, які завдання перед нами стоять. У відборі будемо битися за перемогу, ми не гірше за інших. На тренуваннях багато граємо в різних сполученнях, відпрацьовуємо різні елементи. Хлопці хороші, є з кого вибрати, отже доведеться добре подумати при визначенні складу. На наступний збір залишимо вже 18 чоловік". 
Відбірний турнір на молодіжний чемпіонат Європи-2016 (U-20) Відбірна група 5. Турнір пройде з 8 по 10 квітня у Словаччині. Місто Прешов.  До фінальної частини ЧЄ-2016 вийде тільки переможець групи.

Сергій ЦУКІЛО ФЕДЕРАЦІЯ ГАНДБОЛУ УКРАЇНИ 
Источник