«Карпати» вийшли до 1/2 фіналу Кубка виклику !

19:26 | 28 февраля 2016
ГК «Карпати» вперше у своїй історії пробився до півфіналу єврокубків. ГК «Карпати» вперше у своїй історії пробився до півфіналу єврокубків. Ужгородські гандболістки в 1/4-й Кубка Виклику за сумою двох матчів переграли македонський «Варадар Джуніор» та пройшли  до наступної стадії, де їхніми суперницями стане п’ята команда чемпіонату Туреччини - «Кастамону»
Після виїзної поразки у протистоянні із «Вардар Джуніор» (19:22) підопічним Бориса Петровського потрібно було вдома вигравати з різницею не менш ніж в три м’ячі. Палка підтримка глядачів, які заповнили трибуни «Карпати Арени», додала сил лідеру чемпіонату України. Позначилось на команді команду і повернення до гри правої півсередньої Іванни Мигович, яка пропустила перший поєдинок через травму.     «Карпати» своїх вболівальників не розчарували. Господарки виграли перший тайм 14:8  і не скинули оберти після перерви. Фінальна сирена пролунала за рахунку 28:17 на користь українського клубу. «Карпати» прибрали зі шляху «Вардар джуніор» та йдуть далі. 
Кубок Виклику. 1/4 фіналу. Ужгород. «Карпати Арена» «Карпати» (Україна)  - «Вардар джуніор» (Македонія) 28:17 (14:8). Перший матч – 19:22
Перший поєдинок півфінального протистояння між «Карпатами» та «Кастамону» має відбутись 2 або 3 квітня в Туреччині. Матч-відповідь - 9-10 квітня в Україні. В іншій парі 1/2 фіналу силами поміряються «Старт Елблаг» (Польща)  та «Рокаса Гран Канарія» (Іспанія). 
Сергій ЦУКІЛО ФЕДЕРАЦІЯ ГАНДБОЛУ УКРАЇНИ
Источник