«Хочемо до фіналу!» - Іванна Мигович про успіх «Карпат» у Кубку виклику

17:26 | 29 февраля 2016
«Карпати» пройшли до півфіналу Кубка виклику. «Карпати» пройшли до півфіналу Кубка виклику. Після яскравої перемоги вдома над македонським «Вардар джуніор» (28:17) один з лідерів ужгородського клубу ІВАННА МИГОВИЧ дала коментар сайту Федерації гандболу України. 
- Ми виходили на майданчик із величезним бажаннями перемогти. Дякую, вболівальникам за підтримку. Особисто мені вона дуже допомогла. Від перших хвилин ми намагались максимально щільно зіграти в захисті. У нас була жорстка оборона і ми всі допомагали одна одній. «Вардар» також захищався жорстко, подекуди вони били нас, щипали, не давали пройти. У нас пішла гра з перших хвилин. Добре побігли крайні, надійно зіграла воротар, яка також давала передачі у відрив. Єдиний мінус у нашій грі, це те, що ми дали суперницям багато забити з кутів. 

Через травму ти не грала в першому матчі проти «Вардар джуніора». До другого поєдинку вже повністю відновилась?
Я зазнала пошкодженні в матчі проти «Галичанки». Потягнула ногу, якою відштовхуюсь для стрибків, потім навіть не бігала і в першому матчі не була готова грати. Біль та набряк  залишались і перед другим поєдинком проти «Вардара», втім потрібно було допомогти дівчатам, тому мені зафіксували ногу і вийшла грати.    
В другому таймі за допомогою лікаря залишила майданчик найкращий снайпер «Карпат» Дар’я Кот. Відомо наскільки серйозною є її травма ?
Дар’я зіштовхнулась із суперницею і, наскільки я знаю, вдарилась коліном. Сподіваюсь, що з нею нічого серйозного.   
Якими були емоції відразу після закінчення матчу і чи встигли вже обговорити майбутнього суперника «Карпат» по півфіналу Кубка виклику - турецький «Кастамону»?
Команда і вболівальники, звісно, дуже раді нашому спільному успіху. Були вітання і відчуття втоми, а вже за хвилин 10 після закінчення матчу почав відчуватися і біль: гомілкостоп, плече. Про «Кастамону» поки жодного уявлення немає, проте ми, звичайно, хочемо перемагати і надалі, прагнемо пройти у фінал. 

Кубок виклику. 1/4 фіналу. Ужгород. «Карпати Арена» «Карпати» (Україна)  - «Вардар джуніор» (Македонія) 28:17 (14:8). Перший матч – 19:22  «КАРПАТИ»: Ірина Яблонська, Єлизавета Воронько; Дар`я Кот – 7 голів, Іванна Мигович  - 6, Марина Лєбєдєва - 5, Ірина Компанієць - 4, Дарина Каганець – 2, Анна Лезінська – 2, Беата Цубина -2, Яна Готра, Ніколь Чундак,  Олена Косик, Анастасія Мелекесцева.   «Вардар джуніор»: Нолевська – 5 голів, Керамічієва – 4, Мітова – 4, Стояновська – 1, Прленда - 1, Ніколовська -1, Трпковська – 1, Боядїска, Мішевська, Белмезова, Джині, Гічевська, Гйоргієвська, Ладєва, Петровська, Трайчевська.   Семиметрові:  3/2 -  4/3 
Перший поєдинок півфінального протистояння між «Карпатами» та «Кастамону» має відбутись 2 або 3 квітня в Туреччині. Матч-відповідь - 9-10 квітня в Україні. В іншій парі 1/2 фіналу силами поміряються «Старт Елблаг» (Польща)  та «Рокаса Гран Канарія» (Іспанія).   

Всі фото – Наталія Боднар Сергій ЦУКІЛО ФЕДЕРАЦІЯ ГАНДБОЛУ УКРАЇНИ   
Источник