Збірна України: список гравців на матчі проти Італії у відборі до ЧЄ-2016

10:56 | 01 марта 2016
3-8 березня на олімпійській базі в Конча-Заспі пройде збір жіночої збірної України, яка готуватиметься до двох матчів проти збірної Італії у груповому турнірі відбору до чемпіонату Європи-2016. 3-8 березня на олімпійській базі в Конча-Заспі пройде збір жіночої збірної України, яка готуватиметься до двох матчів проти збірної Італії у груповому турнірі відбору до чемпіонату Європи-2016. Поєдинки пройдуть 10 березня в італійському місті Фоллоніка та 13 березня в Ужгороді (початок о 15.30, «Карпати Арена»).  

Тренери національної команди – Борис Петровський та Валерій Войналович – назвали гравців, які візьмуть участь у зборах. Відкритим залишається питання по Дар’ї Кот та Іванні Мигович, які зазнали травм. Чи зможуть вони тренуватись та грати стане відомо після медичного обстеження. Через травми цього разу не зможуть допомогти збірній кілька інших гравців, які виступають у закордонних чемпіонатах. Ольга Ващук, Юлія Манагарова та Ярослава Бурлаченко відмовились від виступів за збірну через бажання прийняти громадянство інших країн. Коментарі тренерів щодо формування складу на матчі проти Італії читайте пізніше на сайті ФГУ.  
Збірна України. Список гравців на збори у Конча-Заспі та матчі проти Італія у відборі до ЧЄ-2016   Воротарі:  Вікторія Тимошенкова («Роман», Румунія),  Наталія Гайович  («Байєр», Німеччина), Ірина Яблонська («Карпати»). 
Польові гравці:  Вікторія Борщенко («Ростов-Дон», Росія),  Ірина Глібко («Роман», Румунія),  Ольга Передерій, Євгенія Левченко (обидві - «Ювента», Словаччина),  Анна Редька («Гомель», Білорусь), Ольга Ніколаєнко («Бекешчаба», Угорщина),  Лілія Горільська (МТК, Угорщина), Валерія Зоря, Юлія Андрійчук (всі - «Ардешань», Туреччина), Ольга Лаюк («Анкара Єнімахалле», Туреччина),  Юлія Снопова («Муратпаша», Туреччина),  Наталія Савчин, Леся Смолінг (всі – «Галичанка»), Анна Лезінська, Дар`я Кот, Іванна Мигович (всі - «Карпати»),  Олена Рудько («Спартак»)
Головний тренер - Борис Петровський.  Тренери - Валерій Войналович, Леонід Ратнер.  Лікар – Станіслав Прокопович.  Масажист - Іван Горват 

Тренери збірної України Борис Петровський та Валерій Войналович. Фото - С. Цукіло
Нагадаємо, що у двох перших матчах відбору до ЧЄ-2016 збірна України програла на виїзді Сербії (25:34) та вдома Чехії (20:24). Попереду у нашої команди ще чотири поєдинки. 
Відбір до ЧЄ-2016. Група 2   10 березня ІТАЛІЯ – УКРАЇНА 13 березня УКРАЇНА – ІТАЛІЯ (Ужгород) 1-2 червня УКРАЇНА - СЕРБІЯ  4-5 червня ЧЕХІЯ – Україна
 
До фінальної частини Євро-2016 вийдуть по дві найкращі команді, від кожної з семи відбірних груп, а також одна команда з найкращими показниками серед тих, які посядуть треті місця. 
Сергій ЦУКІЛО ФЕДЕРАЦІЯ ГАНДБОЛУ УКРАЇНИ
Источник