Збірна України в Конча-Заспі готується до матчів відбору на ЧЄ-2016

09:26 | 05 марта 2016
На олімпійській базі в Конча-Заспі тривають збори жіночої збірної України, яка готується до двох матчів проти збірної Італії у груповому турнірі відбору до чемпіонату Європи-2016. На олімпійській базі в Конча-Заспі тривають збори жіночої збірної України, яка готується до двох матчів проти збірної Італії у груповому турнірі відбору до чемпіонату Європи-2016. Поєдинки пройдуть 10 березня в італійському місті Фоллоніка та 13 березня в Ужгороді (початок о 15.30, «Карпати Арена»).  
Коментар щодо перебігу зборів сайту Федерації гандболу України 4 березня дав головний тренер збірної України Борис Петровський
«Нажаль, в першому матчі проти Італії не зможе зіграти Іванна Мигович. Можливо, вона встигне відновитись до другого поєдинку - в Ужгороді. Дар’я Кот сильно вдарила коліно і перебуває на медичному обстеженні. Прибула на збори, але застудилась Вікторія Тимошенкова («Роман», Румунія) . Окрім неї вже в Конча-Заспі Ірина Яблонська («Карпати»), Вікторія Борщенко («Ростов-Дон», Росія), Ірина Глібко («Роман», Румунія), Анна Редька («Гомель», Білорусь), Валерія Зоря, Юлія Андрійчук (всі - «Ардешань», Туреччина), Ольга Лаюк («Анкара Єнімахалле», Туреччина), Юлія Снопова («Муратпаша», Туреччина), Наталія Савчин, Леся Смолінг (обидві - «Галичанка»), Анна Лезінська («Карпати»), Олена Рудько («Спартак»). Сьогодні має прибути Ольга Ніколаєнко («Бекешчаба», Угорщина). 5 березня приїдуть Лілія Горільська (МТК, Угорщина), Ольга Передерій та Євгенія Левченко (обидві - «Ювента», Словаччина). 6 числа очікуємо на Наталію Гайович  («Байєр», Німеччина)».
В неділю 6 березня на Олімпійській базі в Конча-Заспі відбудеться відкрите для журналістів тренування збірної. Воно пройде з 10.00 до 12.00. Відразу після тренування з командою зустрінуться президент ФГУ Андрій Мельник та найкраща гандболістка 20-го сторіччя Зінаїда Турчина.  
До Італії збірна вирушить 9 березня.    Сергій ЦУКІЛО ФЕДЕРАЦІЯ ГАНДБОЛУ УКРАЇНИ
Источник