“Ми зобов'язані перемагати Італію” - Вікторія Борщенко

17:11 | 05 марта 2016
Один з лідерів збірної України ВІКТОРІЯ БОРЩЕНКО в коментарі сайту Федерації гандболу України розповіла про підготовку національної команди до матчів проти Італії у відборі до чемпіонату Європи-2016. Один з лідерів збірної України ВІКТОРІЯ БОРЩЕНКО в коментарі сайту Федерації гандболу України розповіла про підготовку національної команди до матчів проти Італії у відборі до чемпіонату Європи-2016.    
Вікторія Борщенко, гравець збірної України:
“До збірної - із великою радістю”
“Завжди із великою радістю приїжджаю у збірну. Тут я відчуваю себе, справді, комфортно. В клубі (“Ростов-Дон”, Росія) я відіграла багато ігор і перебуваю у хорошій готовності. Гадаю, що вся наша команда наразі у хорошій формі. Зараз розпал сезону та всі мають достатньо ігрової практики. 
“Поїдемо на гру “Мотор” - “Ла Ріоха”
Тренери збірної тримають нас у тонусі. На тренуваннях у Конча-Заспі відпрацьовуємо деякі моменти, але награвати командні комбінації почнемо з неділі, коли команда збереться у повному складі. Сьогодні ж вмовили тренерів відпустити нас у Бровари на гру чоловічої Ліги чемпіонів “Мотор” - “Ла Ріоха”. 
“Ми зобов'язані перемагати Італію” 
Вважаю, що ми зобов'язані перемагати Італію. Все ж таки у нас з ними команди різного рівня. Україна має велику гандбольну школу. Мене здивувало, як ми провели поєдинки проти Чехії та Сербії. Так, це хороші комаеди, але не сильніші за нас. З Чехією ми вели із перевагою у 5 голів, але провалили другий тайм. Гадаю, тренери розберуться в чому причина. Ми маємо проходити Італію та боротись з Чехією та Сербією за вихід на чемпіонат Європи”. 

У неділю 6 березня на Олімпійській базі в Конча-Заспі відбудеться відкрите для журналістів тренування збірної. Воно пройде з 10.00 до 12.00. Відразу після тренування з командою зустрінуться президент ФГУ Андрій Мельник та найкраща гандболістка 20-го сторіччя Зінаїда Турчина.  
До Італії збірна вирушить 9 березня. 
Поєдинки пройдуть 10 березня в італійському місті Фоллоніка та 13 березня в Ужгороді (початок о 15.30).   Фото - rostovhandball.ru Сергій ЦУКІЛО ФЕДЕРАЦІЯ ГАНДБОЛУ УКРАЇНИ
Источник