Всеукраїнський турнір у м. Зіньков.

07:26 | 09 марта 2016
З 4 по 6 березня у місті Зіньків пройшов Всеукраїнський турнір з гандболу серед дівчат 2001-2002 років народження. З 4 по 6 березня у місті Зіньків пройшов Всеукраїнський турнір з гандболу серед дівчат 2001-2002 років народження. У змаганні узяли участь 6 команд: Томаківська ДЮСШ, КДЮСШ № 3 (м. Харків), ДЮСШ «БАРСА» (м. Шостка), Попаснянська ДЮСШ та Зінківська СДОШОР 1 і 2. 
Першою грою турніру була гра Томаківської ДЮСШ та КДЮСШ № 3. З перших хвилин було зрозуміло, що харків’янкам буде важко щось протиставити томаквським дівчатам. Атака за атакою КДЮСШ № 3 розбивалися о захист Томаківської ДЮСШ, у яких у свою чергу в нападі все виходило. В крі у воротах суперниць розписалися всього три харків‘янки: Каліненко Дар’я та Логвінова Кристина по 2 м’ячі, а Чуприна Саша 5. Кінцевий рахунок гри 9:20 на користь Томаківської ДЮСШ. 


Цього ж дня харків’янки зіграли другу гру в турнірі із другою командою Зіньківської СДЮШОР. В цій грі навпаки, суперниці команди Харкова ні чого не протипоставити опоненткам. Гра з юними зінківчанками перетворилась на тренування воротаря та кутових гравців. Дівчата відпрацювали відриви, Якубович Дар’я та Мерна Ліза на двох закинули 16 із 28 м’ячів. Фінальний рахунок 28:5 на користь КДЮСШ № 3.
Наступного ігрового дня харків’янки розпочали з гри із дівчатам з міста Попасна. Ця гра також видалась не дуже важкою для КДЮСШ № 3, та це була гра Каліненко Дар’ї, яка з 16 м’ячів закинула 7. В цій грі тренери дали змогу пограти всім дівчатам, що і показала статистика, 7 гравців закинули по 1 м’ячу. Остаточний рахунок гри 16:10 на користь КДЮСШ № 3.


Четверта гра турніру вже видалась більш цікавою. Харків’янки зустрічалися із ДЮСШ «Барса». Обидві команди включили одразу максимальні швидкості, та з реалізацією краще було у харків’янок, та і воротар Спасьонова Наталя дуже впевнено відіграла, відбивши 1 семиметровий та три виходи один на один. Перший тайм КДЮСШ № 3 виграли із різницею у п’ять м’ячів (8:5), та вийшовши на другу половину гри дівчата схоже розслабилися, та так що за дві хвилини до кінця рахунок був 14:13 на користь харків’янок. Та на останній хвилині ще й заробляють 7-ми метровий кидок у свої ворота. Та знову на своєму місці воротар харків’янок, як відражає кидок, та ще встигає дати передачу у відрив Якубович Дар’ї, яка своїм точним кидком робить фінальний рахунок гри 15:13 на користь КДЮСШ № 3.
В останній день команду з Харкова чекала гра із господарками турніру, Зіньківською СДЮШОР. Так склалося, що це була гра за ІІ місце, так як обидві команди підійшли із однаковою кількістю очків. Та ІІ місце мабуть більше бажали посісти господарки, бо як ще пояснити не виразну гру майже всієї команди Харкова. Дівчата передавали паси одна одній не бажаючи виконувати кидок, а коли і виконували то вони зрідка доходили до цілі. У підсумку програна гра із рахунком 11:16 на користь Зіньківської СДЮШОР.
Кращім бомбардиром команди КДЮСШ № 3 стала Каліненко Дар’я закинувши 23 м’ячі.
У підсумку команди посіли наступні місця
1. Томаківська ДЮСШ (м. Томаківка) 2. Зіньківська СДЮШОР ім. В.П. Літвішка - І (м. Зіньків) 3. КДЮСШ № 3 (м. Харків) 4. Попаснянська ДЮСШ (м. Попасна) 5. ДЮСШ «Барса» (м. Шостка) 6. Зіньківська СДЮШОР ім. В.П. Літвішка - І (м. Зіньків)
Команди учасниці висловлюють подяку у сім працівникам та тренерам Зіньківської СДЮШОР ім. В. П. Літвішка, за прийом команд та проведення турнуру.

slobodahandball.de
Источник