«Завдання – вийти на чемпіонат світу». Склад молодіжної збірної на заключні збори

09:11 | 12 марта 2016
13 березня на олімпійській базі в Конча-Заспі розпочнеться другий, заключний, збір молодіжної збірної України (U-20) перед участю у відбірному турнірі в Чорногорії, де розігруватиметься одна путівка на чемпіонат світу-2016. 13 березня на олімпійській базі в Конча-Заспі розпочнеться другий, заключний, збір молодіжної збірної України (U-20) перед участю у відбірному турнірі в Чорногорії, де розігруватиметься одна путівка на чемпіонат світу-2016. Коментар сайту Федерації гандболу України дав головний тренер молодіжної команди БОРИС МИЛОСЛАВСЬКИЙ:     Борис Милославський - головний тренер молодіжної збірної України (U-20)
«У зборах братимуть участь 16 гандболісток. З них ми оберемо 14, які поїдуть до Чорногорії. У Конча-Заспі проведемо два контрольні матчі – 14 та 15 березня зіграємо зі «Спартаком». У такому складі ми ще не збирались, адже на попередньому зборі - у Херсоні - не було представниць «Карпат» Олена Косик та Анастасії Мелекесцової, а також Діани Червякової з «Реалу». У Конча-Заспі головну увагу приділимо налагодженню гри в обороні. Серед наших лідерів - голкіпер Марія Гладун,  а також гандболістки, які грають вже за національну збірну - розігруюча Альона Рудько та ліва півсередня Наталія Савчин. З групи вийде лише одна команда і наше завдання – потрапити до фінальної частини чемпіонату світу. Безумовним фаворитом буде Чорногорія – ця збірна належіть до числа елітних. Добре, що в перший день ми подивимося матч чорногорок проти Грузії – нашого першого суперника, який також дуже серйозно готується до цього турніру. До Чорногорії вилітаємо 17 березня». 
  Марія Гладун – голкіпер молодіжної збірної України. Фото С. Цукіло 
Склад молодіжної збірної України на збір у Конча-Заспі (13-16 березня):        «Галичанка»: Марія Гладун, Наталія Сабова, Софія Давидянц, Мар’яна Маркевич, Марина Коновалова, Наталія Савчин, Анастасія Дорожівська, Тетяна Поляк;  «Карпати»: Олена Косик, Анастасія Мелекесцова;   «Дніпрянка»: Марина Поцелуєва, Маргарита Гречка, Кристина Гречка;   «Реал»: Діана Червякова;   «Спартак»: Альона Рудько;  «Економ-Універ»: Іванна Гунько.  
Головний тренер -  Борис Милославський Тренер  -  Віталій Надич


Тільки переможець групи вийде до фінальної частини чемпіонату світу-2016, який влітку відбудеться в Росії. 
Сергій ЦУКІЛО     ФЕДЕРАЦІЯ ГАНДБОЛУ УКРАЇНИ
Источник