«Таким і має бути гандбол» - тренер «Галичанки» про перемогу над «Карпатами»

11:26 | 30 марта 2016
Головний тренер «Галичанки» Тетяна ШТЕФАН прокоментувала перемогу своєї команди над конкурентом в боротьбі за золото – «Карпатами» (23:17). Головний тренер «Галичанки» Тетяна ШТЕФАН прокоментувала перемогу своєї команди над конкурентом в боротьбі за золото – «Карпатами» (23:17). 

Тетяна Штефан. Фото С. Цукіло
- Що стало вирішальним в поєдинку?  Ми добре відіграли в обороні. Дівчата молодці. В нападі, звичайно, були помилки, але без помилок в гандболі не буває. Вважаю, що матч ми виграли саме захистом. Всі, хто виходили на майданчик, самовіддано боролись, розуміючи, як нам потрібна ця перемога.
- Наталія Савчин менше грала в попередніх матчах броварського туру. Готували її до сьогоднішнього поєдинку? Так, Наталія тільки перенесла хворобу і ми підводили її до сьогоднішнього матчу. Вона повністю виклалась в захисті. В нападі ж сил не вистачало. Але ми розраховували, що на неї будуть виходити, і у нас були готові для цього комбінації. 
- Як пояснити велику кількість вилучень у грі? Їм були потрібні очки, нам вони теж були потрібні. Тому була жорстка гра, але таким і має бути гандбол. 
  Битва в Броварах: Карпати-Галичанка. Відео UA:Перший»
«Карпати» (Ужгород) - «Галичанка» (Львів) 17:23 (8:12)  Бровари (зала БВУФК). 29 березня. Судді: М. Єськов/А. Кулачик. Делегат ФГУ – О. Людовик.  КАРПАТИ: Яблонська, Воронько; Косик - 5, Лезінська - 4, Кот - 2, Мигович - 2, Лєбєдєва - 1, Компанієць - 1, Каганець - 1, Цубіна - 1, Готра, Гичка, Мелекесцева, Чундак, Бабій. Тренер – Борис Петровський  ГАЛИЧАНКА: Гілязетдінова, Гладун; Туркало - 8, Коновалова - 5, Савчин - 3, Смолінг - 3, Сабова - 2, Парандій - 1, Воловник - 1, Сидлецька, Дорожівська, Стрюкова, Давидянц, Баранович, Косміна,   Маркевич. Тренери: Тетяна Штеф ан, Віталій Надич  Штраф: 7-7; Семиметрові: 4/4 – 5/5 
Сергій ЦУКІЛО ФЕДЕРАЦІЯ ГАНДБОЛУ УКРАЇНИ 
Источник