Молодіжна збірна (U-20): перший матч, перша перемога

20:56 | 01 апреля 2016
Чоловіча молодіжна збірна України (U-20) провела перший контрольний матч у рамках підготовки до відбірного турніру до чемпіонату Європи-2016. Чоловіча молодіжна збірна України (U-20) провела перший контрольний матч у рамках підготовки до відбірного турніру до чемпіонату Європи-2016. Підопічні Володимира Леонтьєва та Миколи Крохмаля зустрілись із клубом Суперліги КДЮСШ – ЛДУФК (Львів). Поєдинок пройшов на майданчику арени «Юність» в Ужгороді, де молодіжна збірна перебуває на зборах з 26 березня. Завершаться збори 7 квітня. 
Володимир Леонтьєв, головний тренер молодіжної збірної України (U-20): Ми перемогли, проте результат в цьому матчі був неголовним, тому в поєдинку навіть не вівся підрахунок голів. Головним було дати гравцям випробувати себе в грі, перевірити взаємодії. На майданчик виходили всі гандболісти, які беруть участь у зборах. Основним розігруючим був Рома Бержний. Менше питань до гри нападу, натомість їх багато до захисту. Значно кращої гри очікуємо і від воротарів. 2 квітня о 9.30 зіграємо з КДЮСШ-ЛДУФК ще один контрольний поєдинок.
Склад молодіжної збірної України на збори в Ужгороді (26 березня - 7 квітня): 
ЗНТУ-ЗАБ: Богдан Черкащенко, Олександр Касай, Едуард Кравченко, Олександр Лихіна, Дмитро Горига, Максим Волювач, Дмитро Ільченко.  ЦСКА: Володимир Шупик, Станіслав Плясун, Андрій Охотніков, Ігор Бережний, Ігор Гурін.  ZTR: Максим Стрельников, Дмитро Артеменко.  ZTR-Буревісник: Максим В’юник, Роман Бережний.  КДЮСШ-ЛДУФК: Тимофій Тільненко.  Головний тренер - Володимир  Леонтьєв.  Асистент головного тренера - Микола Крохмаль.  Лікар – Олександр Фурманець. 
Відбірний турнір на молодіжний чемпіонат Європи-2016 (U-20)  Група 5. Прешов (Словаччина). 8 - 10 квітня   До фінальної частини ЧЄ-2016 вийде тільки переможець групи 
 
Сергій ЦУКІЛО ФЕДЕРАЦІЯ ГАНДБОЛУ УКРАЇНИ
Источник