Фінал відкритого чемпіонату України з гандболу на призи клубу «Стрімкий м’яч» серед дівчат 2003 р.н.

20:26 | 04 апреля 2016
У м. У м. Харкові з 30 березня по 3 квітня пройшов фінал відкритого чемпіонату України з гандболу на призи клубу «Стрімкий м’яч» серед дівчат 2003 р.н., в якому брали участь 6 команд фіналістів: КДЮСШ № 2 (Київ), ДЮСШ «Стрімкий м’яч» (Київ), Кам’янка – Бузька ДЮСШ (Львівська обл.), Хотинська ДЮСШ (Чернівецька обл..), Овідіопільська ДЮСШ (Одеська обл.) та господарки фіналу КДЮСШ № 3 (Харків).
З першого ігрового дня стало зрозуміло, що фінал буде нелегким, так як команди підібралися однакового рівня. У кожній грі була запекла боротьба за перемогу, дівчата демонстрували яскравий та цікавий гандбол.   Без втрат пройшла весь фінал команда ДЮСШ « Стрімкий м’яч», яка і посіла перше місце, другою стала команда Кам’янка – Бузької ДЮСШ, яка поступилась лише чемпіонам. Доля третього місця вирішувалась в останній день у грі між КДЮСШ № 3 м. Харкова та КДЮСШ №2 м. Києва. Першу половину гри команди йшли м’яч в м’яч, але перерва пішла на користь більше киянкам. У перші 3 хвилини гри вони спромоглися відірватися від харків’янок на 4 м’ячі і тримали цю відстань до кінця гри. Таким чином, третє місце посіла КДЮСШ №2.
Отже, команди посіли наступні місця: І місце ДЮСШ «Стрімкий м’яч» ІІ місце Кам’янка – Бузька ДЮСШ ІІІ місце КДЮСШ № 2 ІV місце КДЮСШ № 3  V Хотинська ДЮСШ VІ Овідіопільська ДЮСШ
Також хотілося б відмітити той факт, що команда міста Харкова вперше за незалежність України пробилася до фіналу «Стрімкого м’яча» та вперше брала участь у фіналі у себе вдома.
Фото ДЮСШ «Стрімкий м’яч» slobodahandball.de 
Источник