Збірна України (U-18) вирушила на матчі проти Чехії та Австрії

11:56 | 07 апреля 2016
Триває підготовка кадетської збірної України (U-18) до головного старту сезону - чемпіонату Європи серед команд другого дивізіону, що пройде в серпні в Болгарії. Триває підготовка кадетської збірної України (U-18) до головного старту сезону - чемпіонату Європи серед команд другого дивізіону, що пройде в серпні в Болгарії. В кінці березня команда В’ячеслава Дідушенка взяла участь у великому міжнародному турнірі в Празі. З 7 по 10 квітня українці знову гостюватимуть у Чехії. Збірна запрошена на два контрольні матчі з чеськими та австрійськими однолітками. Поєдинки пройдуть у спортивному центрі поблизу Праги. 
8 квітня. Чехія (U-18) - Україна (U-18) 9 квітня.  Україна (U-18) - Чехія (U-18)
Склад збірної України (U-18) на контрольні матчі в Чехії: ЗТР-СДЮШОР: Олександр Ковальчук, Марк Полуботко, Єгор Калмиков, Олексій Щербак, Владислав Залевський, Ігор Сафроненко, Денис Тищенко, Кирило Корелов, Іван Бурзак.  ЗНТУ-ЗАБ: Владислав Паровинчак, Дмитро Резнік, Андрій Чикиня, Ігор Скиба. ЦСКА: Ігор Гурін
В’ячеслав ДІДУШЕНКО, головний тренер збірної України (U-18): «Дуже добре, що у нас є можливість грати з командами хорошого рівня. Як показав березневий турнір в Празі, ми не поступаємось суперникам в техніці чи антропометричним даним. Бракує лише досвіду виступів. До збірної додався Ігор Гурін з ЦСКА. Нажаль, не буде в команді гравців «Портовика» Ростислава Поліщука та Володимира Кари, яких ми хотіли бачити. Втім ми про них не забуваємо і будемо викликати наступного разу». 
Фото – ГК ZTR Сергій ЦУКІЛО ФЕДЕРАЦІЯ ГАНДБОЛУ УКРАЇНИ
Источник