Вдало відбувся відкритий турнір з гандболу серед дівчат 2004-2005 р.н.

16:11 | 12 апреля 2016
09. 09.04-11.04.2016 у фізкультурно-оздоровчому комплексі відбувся відкритий обласний турнір з гандболу серед дівчат 2004-2005 року народження «Конотопська весна – 2016». У змаганнях приймали участь команди: КДЮСШ №2 м.Київ, КДЮСШ «Барса» м.Шостка, СДЮШОР м.Зіньків (Полтавська область), ДЮСШ м.Тернівка (Дніпропетровська область), ДЮСШ «Стрімкий м’яч» м.Київ та команда ДЮСШ М.Маміашвілі м.Конотоп.

На відкриті турніру були присутні почесні гості, а саме: Голова Сумського відділення НОК України, срібний призер олімпійських ігор у Нагано - Петрова Олена, директор обласної дитячо-юнацької спортивної школи Білан Юрій Григорович, начальник відділу міської ради у справах молоді та спорту Качура Ольга Олегівна та завідувач сектору з фізичної культури та спорту відділу міської ради у справах молоді та спорту Євдоченко Сергій Михайлович котрі побажали спортсменам наснаги, отримати задоволення від гарної гри, проявити спортивну повагу та перемог у турнірі. У рамках відкриття був нагороджений подякою від Національного олімпійського комітету за вагомий внесок у розвиток гандболу у місті колишній директор ДЮСШ Демидко Олег Олександрович.
У ході трьох денної боротьби дівчата показували неабияку жагу до перемоги та боролися за кожен м’яч. За результатами турніру третє місце посіла команда ДЮСШ М.Маміашвілі, друге – команда ДЮСШ м.Тернівка (Дніпропетровська область), а з перемогою поїхали додому дівчата з команди ДЮСШ «Стрімкий м’яч» м.Київ.
Також були визначені кращі гравці, ними стали: Карпенко Вікторія ДЮСШ М.Маміашвілі, Трегуб Владислава КДЮСШ №2 м.Київ, Коваленко Наталія СДЮШОР м.Зіньків(Полтавська область), Махінко Аліна ДЮСШ м.Тернівка (Дніпропетровська область), Черторижська Софія КДЮСШ «Барса» м.Шостка, Корець Дарья ДЮСШ «Стрімкий м’яч» м.Київ, та Діхтяр Єлізавета КДЮСШ №2 м.Київ.
Сумським відділенням національного Олімпійського комітету були визначені кращі у номінаціях: кращій воротар - Манько Олександра, ДЮСШ «Стрімкий м’яч» м. Київ, кращій захисник - Кривуля Єлізавета, ДЮСШ М.Маміашвілі м.Конотоп та кращій нападник - Пойманова Надія, ДЮСШ м. Тернівка.
Источник