«В новому сезоні будемо грати в Балтійській лізі» - президент «Галичанки»

18:25 | 23 апреля 2016
Після завершення львівського з’їзного туру Суперліги коментар сайту Федерації гандболу України дав президент «Галичанки» Роман Федишин. Після завершення львівського з’їзного туру Суперліги коментар сайту Федерації гандболу України дав президент «Галичанки» Роман Федишин. Його клуб є дуже близьким до другого поспіль титулу чемпіонів України. 

Роман Федишин (другий у верхньому ряду) на грі «Галичанки»
Чи приймаєте вже вітання з чемпіонством? - Поки святкувати ще зарано. Потрібно зіграти останній тур в Ужгороді і добрати очки 
На другому етапі чемпіонату «Галичанка» виграла всі 9 своїх матчів, зокрема тричі перемогла «Карпати». Здається, у вас немає приводу бути чимось незадоволеним? - Дійсно, команда набрала дуже хороший хід. Наша гра змінилась, стала більш швидкою, атлетичною, надійною в обороні. У нас молода команда, яка набирається досвіду і час від часу демонструє якісну гру. Ми сподіваємось на подальше наше зростання, а тому в новому сезоні окрім чемпіонату України також будемо виступати у Балтійській лізі. Я їздив на їх цьогорічний фінал. Це хороший турнір із сильними командами. В Балтійській лізі проведемо 28 ігор. Стартуємо в кінці вересня, а з 27 жовтня прийматимемо тур у Львові у Палаці спорту «Галичина». Всього буде шість з’їзних турів. Разом з матчами чемпіонату України, єврокубками та іграми у збірній у наших гандболісток буде ігрової практики як у хорошому європейському чемпіонаті.
Чи залишить «Галичанку» хтось з лідерів після завершення поточного сезону?    - Наразі ми маємо два склади, хорошу молодь. Так, у нас є гравці, які хотіли б спробувати себе в європейських чемпіонатах. Ми розуміємо це і готові їх відпустити, якщо вони підуть у справді хороші клуби. Зараз говоримо з ними про це. 
Сергій ЦУКІЛО ФЕДЕРАЦІЯ ГАНДБОЛУ УКРАЇНИ 
Источник