«Ні в кого не має залишитись сумнівів, що ми найсильніші» - Наталія Савчин

09:25 | 12 мая 2016
З 15 по 17 травня в Ужгороді команди провідної четвірки жіночої Суперліги проведуть матчі останнього туру чемпіонату. З 15 по 17 травня в Ужгороді команди провідної четвірки жіночої Суперліги проведуть матчі останнього туру чемпіонату. «Галичанці», аби вдруге поспіль завоювати золото, достатньо в трьох заключних іграх здобути одне очко. Втім львівська команда налаштована виграти всі поєдинки. Про це в коментарі сайту ФГУ розповіла один з лідерів «Галичанки» Наталія Савчин. 
Як команда готувалась до ужгородського туру? Подумки вже вважаєте себе чемпіонками?  Насправді, на тренуваннях команда працює особливо зібрано. Легко не буде. Сезон завершується і пішли травми. Зламала палець Віка Сідлецька. Я ж з понеділку не тренуюсь через хворобу і тому не знаю, в якій формі буду в Ужгороді. 
У тебе це вже друга хвороба за короткий час. З чим це пов’язано? Я вкотре ходила до лікаря. Він каже про послаблений імунітет, що спричиняє хвороби. 

Наталія Савчин не збирається залишати «Галичанку». Фото Є. Кравс 
Чого очікуєте від матчів в Ужгороді? Виглядає так, що тільки диво може завадити «Галичанці» відстояти титул.     Ми налаштовані дуже серйозно. Мета - виграти всі матчі, аби ні в кого не виникало жодних сумнівів, що ми найсильніші і наше чемпіонство є абсолютно заслуженим. 
Як гравці «Галичанки» сприйняли новину про те, що в наступному сезоні клуб також гратиме в Балтійській лізі? Ми дуже зраділи. Балтійська ліга - це більш високий рівень. Дуже цікаво буде пограти закордоном. 
Чи розглядаєш ти можливість переходу найближчим часом до іншого клубу?  Я і надалі гратиму в «Галичанці». Зараз закінчую 4 курс Львівського інституту хімії та хімічних технологій. Хочу отримати освіту, а вже після цього буду думати про перехід до закордонних клубів. 
Суперліга. Четвертий з’їзний тур другого етапу 15-17 травня. Ужгород. СК «Карпати Арена»
15 травня 14.00 «Галичанка» - «Дніпрянка» 16.00 «Карпати»- «Спартак»
16 травня 16.00 «Спартак» - «Галичанка» 18.00 «Дніпрянка» -  «Карпати»
17 травня 11.00 «Дніпрянка» - «Спартак» 13.00 «Галичанка» - «Карпати» 14.45 – нагородження призерів та церемонія закриття чемпіонату
Турнірне становище 1. Галичанка - 52 очка 2. Карпати - 46 3. Дніпрянка - 28 4. Спартак - 20
Всі команди провели по 29 матчів
Фото – Є. Кравс Сергій ЦУКІЛО ФЕДЕРАЦІЯ ГАНДБОЛУ УКРАЇНИ     
Источник