«Самі створили собі проблеми». ЦСКА та ZTR зіграли в Суперлізі

06:25 | 15 мая 2016
ЦСКА всупереч всім зусиллям не вдалось зупинити ZTR у матчі Суперліги. ЦСКА всупереч всім зусиллям не вдалось зупинити ZTR у матчі Суперліги. Поєдинок, який проходив у Броварах на майданчику ігрової зали БВУФК виграли запоріжці 28:21. У коментарі сайту ФГУ результат та перебіг матчу оцінили головний тренер ZTR Віталій Нат, тренер ЦСКА Олександр Дудко та гравець киян Дмитро Тютюнник. 
ЦСКА  - ZTR 21:28 (10:15) 14 травня. Суперліга. Бровари, БВУФК
Віталій Нат, головний тренер ZTR:  Проблеми, що були у нас у грі, ми створювали собі самі. Команда грала хвилями: цілком вдалі відрізки чергувались із провальними, коли ми пропускали кілька м’ячів поспіль. Буває, що гра не піде в одного чи двох гандболістів, але сьогодні не пішло у всіх. ЦСКА – молодці, намагались нав’язати нам боротьбу, втім попри все ми контролювали результат упродовж всього матчу. 
У нас в матчі взяли участь 8 гандболістів. Воротарі Деревянкін та Крючков відстояли по тайму, а шість польових гравців грали весь матч без замін. Константинов був у заявці, але на майданчик не виходив. Хід гри цього не вимагав. Ми залиши його на лаві, щоб уникнути ризику рецидиву травми. Також ми залишили в Запоріжжі травмованого Северина. Сподіваюсь, він відновиться до гри проти ЗНТУ-ЗАБ, яка має відбутись 21 травня. 
Олександр Дудко, тренер ЦСКА:  Ми задоволені тим, як зіграла наша команда. Хлопці бились до кінця і зуміли створити супернику певні проблеми. При цьому у нас не грали два ключових виконавця - Басараб та Тимощук
Дмитро Тютюнник, гравець ЦСКА:  У другому таймі ми скоротили відставання і сподівались зачепитися за суперника, але сил на це не вистачило. Іноді у нас виходило все, але також були і дитячі помилки. Нам не вдалось впоратись із задньою лінією ZTR, особливо  - з Ганчевим.  У мене проблем з плечем вже немає. Біль пройшов і я граю в повну силу.  Попереду у нас товариський матч з юніорською збірною Ірану та два поєдинки Суперліги у Львові проти КДЮСШ-ЛДУФК, після чого виступимо в Кубку України (24-25 травня в Запоріжжі). У чемпіонаті налаштовані відстояти бронзу. Дамо бій і в Кубку, поїдемо боротися і здобувати досвід.  
Фото - ztr-handball.com Сергій Цукіло ФЕДЕРАЦІЯ ГАНДБОЛУ УКРАЇНИ
Источник