Тренер ГК «Галичанка» Віталій Надич розповів про дебютний Кубок України з гандболу

14:25 | 20 мая 2016
Сьогодні, 20 травня, у Городенці Івано-Франківської області львівська «Галичанка» розпочинає боротьбу у Фіналі чотирьох Кубка України з гандболу серед жіночих команд Суперліги. Сьогодні, 20 травня, у Городенці Івано-Франківської області львівська «Галичанка» розпочинає боротьбу у Фіналі чотирьох Кубка України з гандболу серед жіночих команд Суперліги.  Львів’янки налаштовані до нещодавнього титулу чемпіонок України додати ще й перший в історії українського гандболу Кубок!  Як виникла ідея проведення подібних змагань розповів один з тренерів чемпіонок Віталій Надич.
- Це спільне рішення тренерів гандбольних клубів і Федерації гандболу України. Адже у всіх ігрових видах спорту, окрім чемпіонату України, є ще й Кубок. 
- Чому не всі команди Суперліги приймають участь у Кубку України? -Цьогоріч проведемо ці змагання у форматі «фіналу чотирьох».  Це поки перший Кубок, тому вирішили стартувати одразу з  «фіналу чотирьох», в якому візьмуть участь ті команди, які дали згоду.  Це, звичайно, «Галичанка», а також віце-чемпіонки України і наші основні суперниці – ужгородські «Карпати», херсонська «Дніпрянка» та миколаївський «Реал». Півфінальні пари визначили за допомогою жеребкування. Нашими суперницями у
Источник