Юнацький ЧУ з пляжного гандболу: півфіналісти визначились, інтрига - загострилась

20:25 | 19 июня 2016
На юнацькому чемпіонаті України з пляжного гандболу, що проходить в Южному, завершився круговий турнір. На юнацькому чемпіонаті України з пляжного гандболу, що проходить в Южному, завершився круговий турнір. За його підсумками визначились півфіналісти змагань. На круговому етапі всі учасники зіграли один з одним по одному матчу. Всі сім своїх поєдинків виграв запорізький «ЗТР-1». Підопічні Володимира Величка вийшли до плей-офф з першого місця і в неділю в півфіналі зустрінуться з командою «Мотор-1» (головний тренер – Сергій Сєрєнко). Шість перемог і лише одна поразка – з такими показниками першу стадію пройшов «Портовик-2000». Команда Віталія Халюзи посіла друге місце і в 1/2 фіналу поміряється силами з командою «Южний» (головний тренер – Юрій Богданов). 
СЕРГІЙ ГОРДІЄНКО, головний суддя змагань, тренер національної збірної України з пляжного гандболу:
«Круговий етап юнацького чемпіонату України показав достатньо високий рівень учасників. У 16 років хлопці вже засвоїли основні моменти гри: накидання, піруети… «ЗТР-1» виграв всі матчі, проте «Портовик-2000» запоріжці здолали по булітах, а в напрочуд захоплюючому поєдинку «ЗТР-1» проти «Мотора-1» обидва тайми завершувались золотим голом. Отже обидва півфінали чемпіонату виглядають напрочуд непередбачуваними.  
Ми також очікували на чемпіонаті команди з Нововолинська, Тернополя та Києва, однак з різних причин, передусім фінансових, вони не змогли приїхати. 
За підсумками турніру буде визначений склад збірної для підготовки та участі на юнацькому чемпіонаті Європи, що пройде в Португалії з 7 по 10 липня». 
Юнацький чемпіонат України. Підсумкова таблиця 1-го етапу 1. ЗТР-1 (Запоріжжя)                              14 очок 2. Портовик – 2000 (Южний)                 12  3. «Южний»                                           10  4. Мотор – 1 (Запоріжжя)                       8  5. Портовик-2001 (Южний)                   6  6. Мотор-2 (Запоріжжя)                         4  7. ЗТР-2 (Запоріжжя)                             2  8. «Томашпіль» (Вінницька область)-    0

20 червня 1/2 фіналу. «ЗТР-1» – «Мотор-1» (Початок - 10.15) 1/2 фіналу. «Портовик-2000» - «Южний» (11.00) Матч за третє місце (13.15) Фінал  (14.00)
Також, починаючи з 8.45, пройдуть матчі за 5-8 місця. 
Фото – ГК «Портовик» СЕРГІЙ ЦУКІЛО Федерація гандболу України
Источник