Гандбольна «Галичанка» поповнилась гравцями та другим тренером

20:10 | 08 июля 2016
12 липня гандболістки «Галичанки» після відпустки повертаються до роботи. 12 липня гандболістки «Галичанки» після відпустки повертаються до роботи. Головна наставниця львів’янок Тетяна Штефан розповіла про зміни у складі команди, нових гравців та представила другого тренера:
«Почну, мабуть, з того, що команду, на жаль, покидає наша півсередня 23-річна Влада Косміна. Натомість приходить талановита молодь – нещодавні випускниці Львівського училища фізичної культури – Тетяна Поляк, Тетяна Череп, Олександра Жолобович, Наталія Коцаб’юк та Юліанна Братковська. А ще з ужгородських «Карпат» повертається до «Галичанки» Олена Косик. 
- А чи визначились вже з кандидатурою другого тренера команди? - Так. Це колишня гандболістка «Галичанки» Анжела Савченко. Анжела свого часу була хорошим гравцем, тому, вважаю, добре допоможе нам усім – і мені, і дівчатам. Вона постійно вболівала за долю команди, передивилася багато ігор. Ми неодноразово спілкувалися, у нас схожі погляди на гандбол, тож можна очікувати хорошого тренерського тандему.
Другий тренер «Галичанки» Анжела Савченко
  - Здається, саме Анжела Савченко була автором креативної фотосесії для «Галичанки»? - Саме вона. Я думаю, що вболівальникам було цікаво побачити дівчат поза ігровим майданчиком у вишуканому вбранні. 

- Як плануєте розпочати тренувальний процес? - З 12 до 19 липня тренуватимемось у Львові, щоб дівчата набули необхідної форми і у майбутньому уникли м’язової кріпатури. Бо вже з 20 липня у селищі Лазурне Херсонської області розпочнеться потужний навчально-тренувальний збір – з трьома тренуваннями щодня, який триватиме до 3 серпня.
Розмовляла Наталія Васьо 
Источник