Українські глядачі побачать трансляції гандболу Олімпіади-2016

07:40 | 16 июля 2016
У рамках висвітлення змагань Олімпійських ігор-2016 телеканал «UA Перший» за підтримки Федерації гандболу України покаже матчі олімпійського турніру чоловічих та жіночих гандбольних збірних. У рамках висвітлення змагань Олімпійських ігор-2016 телеканал «UA Перший» за підтримки Федерації гандболу України покаже матчі олімпійського турніру чоловічих та жіночих гандбольних збірних. Остаточний графік трансляцій наразі узгоджується, однак вже зараз відомо, що до показу плануються ігри 1/2 фіналу, а також обидва фінальні поєдинки. 
  Збірна Франція – переможець Олімпіади-2012
Олімпіада в Ріо-де-Жанейро пройде з 5 по 21 серпня. У жіночому та чоловічому гандбольних турнірах зіграють по 12 команд. На першій стадії сформовано по дві групи по 6 команд. По чотири найкращі команди з кожної групи вийдуть до 1/4 фіналу. Матчі 1/2 фіналу пройдуть 18 серпня у жінок та 19 серпня у чоловіків. Фінали - 20 серпня у жінок, 21 серпня у чоловіків. 
Чоловічий гандбольний турнір на Олімпіаді-2016 Група А: Франція, Данія, Хорватія, Туніс, Катар, Аргентина Група В: Німеччина, Польща, Швеція, Словенія, Бразилія, Єгипет
Жіночий гандбольний турнір на Олімпіаді-2016 Група А: Чорногорія, Норвегія, Бразилія, Румунія, Іспанія, Ангола Група В: Нідерланди, Швеція, Франція, Корея, Аргентина, Росія    Всього на Олімпіаді-2016 «UA Перший» покаже більше 200 годин трансляцій з Ріо-де-Жанейро. Абсолютна більшість трансляцій показуватимуться в прямому ефірі. Українські глядачі зможуть побачити виступи найкращих вітчизняних та закордонних спортсменів на головних змаганнях чотириріччя. Трансляції доповнять ексклюзивні репортажі журналістів «UA Перший», що перебуватимуть на місці подій, а також розважально-аналітичні студії, що виходитимуть щодня в денному та вечірньому ефірі «UA Перший».
Збірна Норвегії – переможець Олімпіади-2012
ФЕДЕРАЦІЯ ГАНДБОЛУ УКРАЇНИ
Источник