Сьогодні жеребкування єврокубків

10:55 | 19 июля 2016
Сьогодні у Відні відбудеться жеребкування жіночих та чоловічих Кубка ЄГФ та Кубка виклику. Сьогодні у Відні відбудеться жеребкування жіночих та чоловічих Кубка ЄГФ та Кубка виклику. Початок о 12.00. Своїх суперників дізнаються чоловічі ZTR( Запоріжжя), ЗНТУ-ЗАБ (Запоріжжя) та жіночі Галичанка (Львів), Карпати (Ужгород), Дніпрянка (Херсон).
ZTR в Кубку ЄГФ стартуватиме з найбільш ранньої стадії – 1-го кваліфікаційного раунду. Його матчі пройдуть 3/4 вересня та 10/11 вересня. Всього турнір матиме три кваліфікаційні раунди, груповий турнір і плей-офф, що починатиметься зі стадії 1/4 фіналу.  
ЗНТУ-ЗАБ в Кубку виклику зіграє 19/20 листопада та 26/27 листопада, коли відбудуться матчі 1/16 фіналу. Всі учасники турніру розпочинають виступи саме з цієї стадії.  
Нагадаємо, що суперники «Мотора» по груповій стадії Ліги чемпіонів вже відомі. Це «Нант» (Франція), «Холстебро» (Данія), «Бешикташ» (Туреччина) «Динамо» (Румунія) та команда-переможець кваліфікації. Груповий турнір стартує в другій половині вересня.  
Першою з жіночих команд в єврокубках стартує «Галичанка». 10/11 вересня та 17/18 вересня чемпіонки України проведуть ігри 1 кваліфікаційного раунду Кубка ЄГФ. Всього турнір матиме три кваліфікаційні раунди, груповий турнір і плей-офф, що починатиметься зі стадії 1/4 фіналу. Головні строки турніру, а також можливі суперники «Галичанки» - за цим посиланням:  
В Кубку виклику «Карпати» та «Дніпрянка» стартують з 3-го кваліфікаційного раунду (1/16 фіналу). Тут зіграють українські «Карпати» та «Дніпрянка». Свої матчі вони проведуть 12/13 листопада та 19/20 листопада. 
Источник