У ZTR буде насичений матчами серпень

09:25 | 29 июля 2016
Гандболісти ZTR повернулись до Запоріжжя після перших передсезонних зборів, що пройшли в Ужгороді. Гандболісти ZTR повернулись до Запоріжжя після перших передсезонних зборів, що пройшли в Ужгороді. Про подальші плани команди розповів головний тренер віце-чемпіонів ВІТАЛІЙ НАТ:  
«Наступний збір проводимо в Запоріжжі. Він триватиме до 10 серпня. Тут вже почнемо більше працювати з м'ячами. Будемо відпрацьовувати тактику, працювати над нападом, над захистом. А 12-13 серпня ми зіграємо турнір в Мелеці (Польща), де братимуть участь польські «Сталь» (Мелець) та «Гурнік» (Забже), а також чемпіон Словаччини «Татран» (Пряшів).
16-17 серпня ми проведемо два спаринги з бронзовим призером польського чемпіонату «Азот Пулави», а 19-20 серпня візьмемо участь в турнірі в польському Забже, де також зіграють місцевий «Гурнік», СКА (Мінськ) та «Дукла» (Прага).
Після цього ми повертаємося до Запоріжжя, де з 26 по 28 серпня відбудеться міжнародний турнір «Кубок Дніпра». Окрім ZTR в ньому виступлять туніський клуб, СКА (Мінськ) та «Мотор». Це буде заключний етап підготовки до сезону».
У новому сезоні ZTR зіграє в чемпіонаті та Кубку України, Кубку ЄГФ та Балтійській лізі. 

За матеріалами сайту ztr-handball.com ФЕДЕРАЦІЯ ГАНДБОЛУ УКРАЇНИ
Источник