Серед суперників ZTR та Білорусь. Юніорська збірна України розпочинає серію контрольних матчів напередодні Євро

09:10 | 03 августа 2016
Юніорська збірна України в Запоріжжі проводить підготовчі збори до участі в чемпіонаті Європи-2016 серед команд Дивізіону 2, що пройде в Болгарії з 15 по 20 серпня. Юніорська збірна України в Запоріжжі проводить підготовчі збори до участі в чемпіонаті Європи-2016 серед команд Дивізіону 2, що пройде в Болгарії з 15 по 20 серпня. До старту континентальної першості підопічні В’ячеслава Дідушенка та Ростислава Ланевича проведуть 6 контрольних поєдинків.
Контрольні матчі юніорської збірної України (U-18): Україна (U-18) – ЗНТУ-ЗАБ (Запоріжжя). 3 серпня. СК ЗТР (Запоріжжя). Початок 10.30 Україна (U-18) – ЗНТУ-ЗАБ (Запоріжжя). 4 серпня. СК ЗТР (Запоріжжя). Початок 10.30 Україна (U-18) – ZTR (Запоріжжя). 5 серпня. СК ЗТР (Запоріжжя). Початок 17.30 Україна (U-18) – Молдова (U-18). 7 серпня. СК БВУФК (Бровари) Білорусь (U-18) - Україна (U-18). 9 серпня. Мінськ Білорусь (U-18) - Україна (U-18). 10 серпня. Мінськ
В’ячеслав Дідушенко, головний тренер збірної України (U-18):  Збори в Запоріжжі почались 30 липня. Ми попрацювали над фізичними кондиціями та тактичною готовністю. Далі  - ігрова підготовка. Хлопці добре налаштовані. Нам потрібно повернути у їх у той стан, в якому збірна перебувала під час контрольного турніру в Польщі. Гравці мають дотримуватись ігрової дисципліни та робити те, що вимагає тренер. Серія контрольних матчів напередодні чемпіонату Європи матиме неоціненний досвід для нас. Наразі в команді працюють 17 чоловік. Немає лише Володимира Кари та Ростислава Поліщука з «Портовика», які разом з клубом поїхали на турнір в Данію. Можливо, ми залучимо їх пізніше. Хочеться подякувати всім хто допомагав в організації та  підготовці  кадетської збірної України. Після повернення з Мінська ми матимемо триденні збори на олімпійській базі у Конча-Заспі, а вже звідти вирушимо до Варни.           Склад збірної юніорської України (U-18):
В’ячеслав Дідушенко - головний тренер  Ростислав Ланевич - тренер   Олександр Фурманець – лікар 
GK – воротар, LW – лівий край, RW – правий край, PV – лінійний, CB – розігруючий, RB – правий півсередній, LB – лівий півсередній. 
Чемпіонат Європи-2016 (U-18, Дивізіон 2). Болгарія, Варна. 15-20 серпня 15 серпня. Україна – Косово 16 серпня. Україна – Кіпр 17 серпня. Україна – Македонія 19 серпня. Україна – Угорщина 20 серпня. Україна - Вірменія
Сергій ЦУКІЛО ФЕДЕРАЦІЯ ГАНДБОЛУ УКРАЇНИ
Источник