Українські глядачі побачать 1/4 фіналу Олімпіади в Ріо

16:40 | 17 августа 2016
Сьогодні в ефірі «UA Перший» буде показаний один з матчів 1/4 фіналу чоловічого гандбольного турніру Олімпіади-2016. Сьогодні в ефірі «UA Перший» буде показаний один з матчів 1/4 фіналу чоловічого гандбольного турніру Олімпіади-2016. Трансляція гри відбудеться у вечірньо-нічному слоті (з 21.30 до 6.00). На жаль, наразі точний час показу вказати неможливо, адже розташування гандболу в ефірній сітці залежить від сьогоднішніх виступів українських спортсменів у денній сесії і, відповідно, їх участі у вечірній сесії. 
В коментарі матчу 1/4 фіналу братиме участь Голова Комітету з організації та проведення змагань ФГУ  Євген Петрушевський. 
Олімпіада-2016. 1/4 фіналу. 17 серпня

Бразилія

-

Франція

Німеччина

-

Катар

Данія

-

Словенія

Хорватія

-

Польща


1/4 ФІНАЛУ. БРАЗИЛІЯ - ФРАНЦІЯ. Початок о 16.00
Даніель Нарцис (гравець збірної Франції): Про можливість виграти свою третю золоту медаль Олімпійських ігор. «Я ніколи не дивлюся назад, тільки - вперед. Я не думаю про те, що було в минулому. Я просто працюю, щоб виграти ще одну медаль».
Нікола Карабатич (гравець збірної Франції): "У нас хороший сплав з шести гравців, які вже вигравали олімпійське золото і 9 інших, які ніколи не грали на Олімпіадах Це талановиті гандболісти, вони увіллють в збірну свіжу кров.
Хорді Рібера Романс (іспанський фахівець, головний тренер збірної Бразилії): «До початку турніру я б ніколи не подумав, що у нас буде шанс проти Франції в 1/4 фіналу. Але, я думаю, виграти у Франції можливо, адже ми зуміли перемогти Німеччину. Ми проходимо через такий період, коли після несподіваних перемог над Німеччиною і Швецією, багато гравців стали відомими і відчули ейфорію. У цьому плані нашій команді ще не вистачає зрілості».
Маїк Дос Сантос (воротар збірної Бразилії): Про використання медитації в підготовці команди. «Ми робимо це три рази в тиждень. Збираємося в групу, а тренер з фізичної підготовки керує заняттям. Ми працюємо над тим, щоб знайти наш баланс, концентруємося на диханні, намагаємося тимчасово забути про все, що нас оточує. Тепер ми відчуваємо себе більш розслаблено. Немає того стресу, який був раніше. Це дійсно нам допомагає».


1/4 фіналу. НІМЕЧЧИНА - КАТАР. Початок о 19.30 Тобіас Райхманн (гравець збірної Німеччини): «Ми посіли перше місце в групі. Катар - не найсильніша команда, але у них багато досвідчений гравців».   1/4 фіналу. СЛОВЕНІЯ - ДАНІЯ. Початок о 23.00 Ніклас Ландін (воротар збірної Данії): «Чесно кажучи, не бачу великої різниці між командами, які вийшли в 1/4 фіналу з групи «В». Проти Бразилії було б складніше грати, адже у них перевага свого майданчика і підтримка уболівальників. У Словенії в складі 10 плеймейкерів. У них розумні гравці і вони грають в швидкий гандбол».
1/4 фіналу. ХОРВАТІЯ - ПОЛЬЩА. Початок о 2.30

Все фото - ihf.info  
ФЕДЕРАЦІЯ ГАНДБОЛУ УКРАЇНИ
Источник