Суперкубок: «Галичанка» - флагман, але «Дніпрянка» готова дати бій

12:55 | 27 августа 2016
28  серпня в Херсоні пройде поєдинок за Суперкубок між львівською «Галичанкою» та херсонською «Дніпрянкою». 28  серпня в Херсоні пройде поєдинок за Суперкубок між львівською «Галичанкою» та херсонською «Дніпрянкою». Про підготовку до першого в історії жіночого гандболу України розіграшу цього трофею розповів Михайло Милославський.
Михайло Милославський, головний тренер «Дніпрянки»  
«З організацією Суперкубка все добре: зал готовий, з Києва вже прибули судді міжнародної категорії Тетяна Ракитіна та Ірина Ткачук (Київ), також вже у Херсоні «Галичанка», державний тренер Борис Чижов, голова Комітету з проведення змагань ФГУ Євген Петрушевський та інші офіційні особи. Сподіваюсь буде багато глядачів. На херсонському радіо та телебаченні ми запустили рекламу Суперкубка.     
«Галичанка» - флагман нашого гандболу, але «Дніпрянка» налаштована битись за трофей. Наша команда зараз на ходу. Ми провели хороші збори з 3 по 14 серпня. Мені подобається, як на тренуваннях виглядають дівчата: відчувається енергія. В Херсоні ми провели два контрольних поєдинки проти азербайджанського клубу АБУ, учасника єврокубків. Спочатку програли 28:29, а потім перемогли 29:24. З АБУ і також у Херсоні проведе контрольні матчі і «Галичанка». 
У міжсезоння «Дніпрянку» залишила один з наших лідерів Ксенія Проценко. Вона підписала дворічний контракт у польському чемпіонаті. Відпустили її без проблем, адже ми вдячні Ксенії за 7-м сезонів, які вона чесно, з повною самовіддачею відіграла у Херсоні. Всі інші наші гандболістки залишились на місці». 

СУПЕРКУБОК 28 серпня. Херсон «Дніпрянка» (Херсон) - «Галичанка» (Львів) Початок - 16.00. Вхід вільний Спорткомплекс ХВУФК Вул. Петра Калнишевського (колишня чекістів) 2-а
Перше фото – Євгеній Кравс Сергій ЦУКІЛО  ФЕДЕРАЦІЯ ГАНДБОЛУ УКРАЇНИ
Источник