«Галичанка»: «Ми готові до матчу за Суперкубок»

13:40 | 28 августа 2016
28 серпня нам майданчику Херсонського вищого училища фізичної культури о 16. 28 серпня нам майданчику Херсонського вищого училища фізичної культури о 16.00 розпочнеться матч за Суперкубок України між херсонською «Дніпрянкою» та «Галичанкою» (Львів). «Галичанки» минулого сезону виграли чемпіонат та Кубок, а тепер налаштовані додати до колекції ще один трофей. Про рівень готовності команди сайту ФГУ розповіла головний тренер команди Тетяна Штефан. 
Тетяна Штефан, головний тренер «Галичанки»: «Впевнена, на нас очікує цікава гра. Суперниці мають показати хороший рівень. «Дніпрянка» - сильний суперник. В рідних стінах вони матимуть додаткову мотивацію.   
Галичанка перебуває у хорошій готовності. Напередодні матчу за Суперкубок ми провели в Херсоні товариський поєдинок проти азербайджанського АБУ та здобули перемогу 31:23. Вийшов жорсткий матч. Було нелегко і в нападі, і в захисті, але дівчата впорались. Так, ми припустились кількох глупих врат м’яча, але це був наш перший контрольний матч у міжсезоння, отже помилки були неминучі. У цілому ж я задоволена командою. 
У міжсезоння нас залишила Влада Косміна. Більше змін немає. Ми все більше залучаємо до складу вихованку Львівського училища фізичної культури Тетяну Поляк. В цьому складі «Галичанка» грає вже не перший рік. У дівчат більшає досвіду, а отже ми маємо ставати сильнішими».   
СУПЕРКУБОК 28 серпня. Херсон «Дніпрянка» (Херсон) - «Галичанка» (Львів) Початок - 16.00. Вхід вільний Спорткомплекс ХВУФК Вул. Петра Калнишевського (колишня чекістів) 2-а
Фото – Євгеній Кравс Сергій ЦУКІЛО  ФЕДЕРАЦІЯ ГАНДБОЛУ УКРАЇНИ
Источник