Гандбольна «Галичанка» здобула у Херсоні не тільки Суперкубок України…

17:40 | 30 августа 2016
Гандболістки львівської «Галичанки» повертаються з Херсону цілковитими тріумфаторками. Гандболістки львівської «Галичанки» повертаються з Херсону цілковитими тріумфаторками. Насамперед підопічні Тетяни Штефан та Анжели Савченко відзначилися здобуттям першого історичного Суперкубка України з гандболу серед жінок (28 серпня), розгромивши місцеву «Дніпрянку» з рахунком 44:23.  До того ж гандболістку «Галичанки» Марину Коновалову визнали кращим гравцем Суперкубка.
Але це ще не все, адже львів’янки не знали поразок і у товариських матчах з азербайджанською команду АБУ (м.Баку), які відбулися так само  у Херсоні. «Галичанка» переконливо здолала АБУ у  двох іграх (27 та 30 серпня) з рахунками 31:23 та 32:20 відповідно. Треба відзначити, що гандболістки АБУ доволі сильні та досвідчені суперниці - учасниці Єврокубків та різних престижних гандбольних турнірів. 
Другий тренер команди Анжела Савченко так прокоментувала ігри з командою Баку: «У другій грі дали більше можливостей молодим гандболісткам, щоби награти зв`язки між всіма дівчатами.  А також випробовували нові тактичні схеми. Зокрема, пробували міняти схему захисту. І відпрацьовували нову схему нападу зі зміною воротаря на сьомого польового гравця. Побачили, над чим потрібно ще попрацювати. Але загалом результатом задоволені!»
Підготувала Наталія Васьо
Источник