Президент ФГУ: «Аби залучити спонсорів, потрібні нові арени»

10:10 | 03 сентября 2016
Президент Федерації гандболу Андрій Мельник у стартовий день чоловічого та жіночого чемпіонатів України дав коментар журналістам порталу XSPORT, ТРК «Київ» та сайту ФГУ. Президент Федерації гандболу Андрій Мельник у стартовий день чоловічого та жіночого чемпіонатів України дав коментар журналістам порталу XSPORT, ТРК «Київ» та сайту ФГУ.  
«Добре, що ми розпочали сезон. У нас, звісно не було сумнівів, що чемпіонат відбудеться, але приємно, що в чоловічій Суперлізі кількість клубів збільшилась,  а в жіночій принаймні залишилась на минулорічному рівні. Тепер головне, щоб всі команди дограли до кінця сезону. 
Нам вдалось підписати  партнерський  пакет  із фірмою Joma. Для більшого залучення спонсорів у гандбол потрібні нові арени й конкурентний чемпіонат. Аби зробити Суперлігу цікавішою для вболівальників та збільшити мотивацію команд, ми змінили формат жіночого турніру та прописали можливість плей-офф в чоловічій першості. Фаворитом у чоловіків залишається «Мотор», проте інші команди мають попсувати нерви лідеру. 
Хочу подякувати всім тренерам, які незважаючи на всі проблеми і надалі працюють задля розвитку нашого гандболу. Учасникам чемпіонату бажаю спортивного фарту, який втім неможливий без сумлінної праці. Також бажаю кожному гравцеві пройти сезон без травм».  
ФЕДЕРАЦІЯ ГАНДБОЛУ УКРАЇНИ
Источник