Суперліга: стартують ZTR, «Буревісник», «Шахтар» та Львів

16:25 | 07 сентября 2016
7 вересня очним поєдинком в Запоріжжі сезон у Суперлізі для себе відкриють віце-чемпіон ZTR та «ZTR-Буревісник». 7 вересня очним поєдинком в Запоріжжі сезон у Суперлізі для себе відкриють віце-чемпіон ZTR та «ZTR-Буревісник». На ZTR очікує насичений етап. 7 вересня – матч проти «Буревісника» (ПС ЗТР, початок 17.00), 10 вересня також у Запоріжжі гра Кубка ЄГФ проти «Олімпуса» (ПС ЗАБ, початок - 17.00), а 15 вересня – поєдинок у Харкові проти «Мотора» за Суперкубок України (ПС «Локомотив», початок 18.00).  
9-го вересня матчем у Запоріжжі у Суперлізі стартую ще дві команди. На майданчику СК «Мотор-СІЧ» відбудеться гра «Шахтаря-Академії»  (Маріуполь) - КДЮСШ-ЛДУФК (Львів). Формально цей матч є домашнім для маріупольців, тренує яких ветеран тренерського цеху України Іван Фучеджи. «Шахтар-Академія» є триразовим чемпіоном України. Раніше клуб базувався в Донецьку, але після окупації міста переїхав до Маріуполя. В заявці «шахтарів» на сезон є такі відомі виконавці як Євген Гурковський, Андрій Шипенко, Олег Рогозін, Дмитро Коваленко, Костянтин Яроцький. 
Іван Фучеджи, головний тренер ГК «Шахтар-Академія»:  «Всі наступні домашні ігри ми плануємо проводити в Маріуполі на майданчику зали Металургійної академії. Повернення нашого клубу в Суперлігу є дуже хвилюючим для мене. У нас збалансований склад, в якому є і молодь і ветерани. Клуб має підтримку від керівництва Донецької області». 

Суперліга. 1-й тур 7 вересня ZTR – ZTR-Буревісник (ПС ЗТР, 17.00) 9 вересня  Шахтар-Академія – ЛДУФК-КДЮСШ (СК «Мотор-СІЧ», 17.00)

Сергій ЦУКІЛО ФЕДЕРАЦІЯ ГАНДБОЛУ УКРАЇНИ
Источник