Гандболістки "Галичанки" запрошують підтримати їх у Львові на матчах Єврокубка!

10:40 | 09 сентября 2016
Незабаром у Львові відбудеться другий за престижністю клубний турнір Європи з гандболу - Кубок ЄГФ (Європейської гандбольної федерації). Незабаром у Львові відбудеться другий за престижністю клубний турнір Європи з гандболу - Кубок ЄГФ (Європейської гандбольної федерації).
17 та 18 вересня гандболістки львівської "Галичанки", які є чемпіонками України, володарками Кубка та Суперкубка України, на домашньому майданчику  розпочнуть боротьбу і за Єврокубок. Матчі пройдуть у львівському палаці спорту «Галичина» (колишній «Будівельник», вул. Керченська, 8). Початок матчів – 17 вересня о 16:00, 18 вересня о 15:00. Вхід на ігри – безкоштовний!
В рамках першого кваліфікаційного раунду Єврокубка сезону 2016/17рр. «Галичанка» приймає польський клуб «Погонь Балтика» зі Щецина. Наші гандболістки запрошують львів’ян прийти та підтримати їх у боротьбі за вихід у другий раунд Єврокубка, що відбудеться у випадку перемоги над гостями. 
А матчі очікуються непростими, адже «Погонь Балтика» - давній і принциповий суперник «галичанок». У сезоні 2014/15 рр., коли «Галичанка» ще грала у Challenge Cup  (Кубку Виклику), третьому за значимістю єврокубковому турнірі жінок, вийти у фінал змагань їм завадили саме полячки. Тоді у півфіналі «Галичанка» поступилася двічі: 28:29 (на виїзді) та 21:25 (в домашньому матчі у Львові). «Погонь Балтика» у тому сезоні Єврокубка посіла 2-е місце.
Минулого ігрового сезону і «Галичанка», і  «Погонь Балтика» дебютували у Кубку ЄГФ, що є рангом вищий від Кубка Виклику. Обидві команди зупинилися у третьому раунді Єврокубка. І що цікаво, їх шлях у Кубку ЄГФ 2015/16 рр. був дуже схожим. Вони здобули по дві перемоги над своїми суперницями у 2-му раунді, а в 3-му – один матч зіграли внічию, але в іншому поступилися,  тому  припинили виступи у змаганнях. У тому сезоні Єврокубка в очному протистоянні «Галичанка» та «Погонь Балтика» не зустрілися.
Цього ж сезону жереб звів їх одразу на старті Кубка ЄГФ. Кому з них вдасться подолати стартовий бар’єр Єврокубка, вони з’ясують вже незабаром.
Автор: Наталія Васьо



Источник