«Шахтар-Академія»: «Ми ще поп’ємо крові фаворитів»

07:55 | 10 сентября 2016
У Запоріжжі матчем між «Шахтарем-Академією» та КДЮСШ-ЛДУФК завершилась програма першого туру Суперлігі. У Запоріжжі матчем між «Шахтарем-Академією» та КДЮСШ-ЛДУФК завершилась програма першого туру Суперлігі. «Шахтарі» відзначили своє повернення в еліту впевненою перемогою 38:22. Тренер маріупольців Іван Фучеджи обіцяє, що команда стане сильнішою, якщо з’являться спонсори, пошук яких ведеться. Також очікується, що вже з наступного матчу за «Шахтар» зіграють двоє відомих новачків Андрій Шипенко та Євген Гурковський.  
«Шахтар-Академія» (Маріуполь) – ЛДЮСШ-КДУФК (Львів) 38:22 (17:11) Суперліга. 1 тур. 9 вересня. Запоріжжя. СК «Мотор-СІЧ»   Судді: В`ячеслав Бичков / Євген Гавришевський. Делегат ФГУ - Володимир Дзига (Знаменка) Шахтар: Слесь, Дендеберя, Малишев 1, Крамаренко 1, Матяш, Коваленко 4, Борисенко 1, Рогозін 4, Луньов 7,  Петровский 1, Іванов 5 , Микитин 2, Псьол 8, Яшний,Чобота 4. Головний тренер - Іван Фучеджи КДЮСШ-ЛДУФК: Нікітюк, Мошківський, Горбич 4, Тільненко 9, Ілля Ручко 1, Оскілко, Сохорович, Плечищев, Іван Ручко, Кірсанов, Заяць 1, Гарбар 2.

Іван Фучеджи, головний тренер ГК «Шахтар-Акакдемія»: «Львів бився, але із середини першого тайму нам вдалось піти у відрив. Це був наш перший матч після повернення до Суперілги. Отже, хоч у нас і є досвідчені хлопці, але все ж було хвилювання. За золото звісно ж боротимуться Мотор та ZTR, але і ми у них кров поп’ємо. З інших шести клубів когось виділяти я б не став. Всі відбиратимуть очки один в одного. 
Сьогодні Олег Рогозін показав себе старанним, дисциплінованим гравцем. Вдало зіграв лінійний Віталій Псьол, старався і в захисті, і в нападі Андрій Борисюк. Добре у задній лінії діяв Максим Луньов, вдало організовував гру центральний Дмитро Коваленко, у воротах надійним був Олександр Слесь. Сподіваюсь, ми отримаємо всі необхідні дозволи і вже в наступній грі 13 вересня проти «ЗТР-Буревісника» за нас зможуть зіграти досвідчені воротар Андрій Шипенко та лінійний Євген Гурковський. Також вирішуємо всі організаційні питання і плануємо наступні домашні ігри проводити вже у Маріуполі.
Хочу подякувати за підтримку, яку «Шахтарю» надав  голова Донецької облдержадміністрації Павло Жебрівський. Керівництво регіону прагне, щоб Маріуполь відроджувався як один з провідних спортивних центрів України».
Фото – Геннадій Харченко  Сергій ЦУКІЛО ФЕДЕРАЦІЯ ГАНДБОЛУ УКРАЇНИ     
Источник