V ТУРНІР З ГАНДБОЛУ СЕРЕД ЧОЛОВІЧИХ КОМАНД ВЕТЕРАНІВ ПАМ'ЯТІ В.Л.ДРУККЕРА.

14:25 | 12 сентября 2016
10 вересня у місті Харкові в спортивному комплексі ШВСМ відбувся традиційний гандбольний турнір серед чоловічих ветеранських команд пам`яті В. 10 вересня у місті Харкові в спортивному комплексі ШВСМ відбувся традиційний гандбольний турнір серед чоловічих ветеранських команд пам`яті В.Л.ДРУККЕРА. У турнірі приймали участь 6 команд, в результаті жеребкування команди були розділені на дві підгрупи: 
Група А : «Харків -1», «Одеса», «Суми» Група Б : «Харків -2», «Легіон» (м.Київ) , "Торнадо» (м.Бровари). 
В першій групі дві перемоги здобула команда «Харків-1», другими стала команда «Одеса»,а сумчанам залишалося показати всі свої найкращі якості в грі за 5 місце, де вони зустрілися з аутсайдером другої групи Харків -2. 
В матчі за 5 місце  команда Суми» з першої хвили повели в рахунку і після першого тайму рахунок у плюс 4 м’ячі, так і залишився до фінального свистка. В матчі за бронзу команда «Легіон» впевнено здолав команду «Одеса» таким чином отримав бронзові медалі. У фіналі зустрілись старі друзі як і минулого року «Харків -1» та «Торнадо». Напевно, всі пам`ятають що в 2015 році матч завершився серією пенальті, яку виграли броварчани. А цього року «Торнадо» (м.Бровари) впевнено розпочали і повели в рахунку і не дали можливості господарям залишити Кубок переможця вдома.
Турнірна таблиця має такий вигляд:  1 «Торнадо»  2 «Харків-1»  3 «Легіон»  4 «Одеса»  5 «Суми»  6 «Харків-2» 
Всі команди були нагороджені пам’ятними кубками, призери медалями, також в кожній команді були нагороджено кращого гравця, а MVP Шигима Вододимир.
ФГХО дякує всім командам за можливість прийняти участь у нашому турнірі і чекаємо всіх у 2017.
slobodahandball.de
Источник