Тренер «Мотора»: «Дійсно, я помилився з прогнозом»

21:55 | 15 сентября 2016
Головний тренер «Мотора» після перемоги над ЗТР в поєдинку за Суперкубок (31:21) поділився своїми враженнями від гри. Головний тренер «Мотора» після перемоги над ЗТР в поєдинку за Суперкубок (31:21) поділився своїми враженнями від гри.
Микола Степанець, головний тренер «Мотора»:
«Хочу привітати нашу команду з трофеєм. Це офіційний титул і хлопці заслужили стати його володарями. З перших хвилин ми вийшли вперед і вели в рахунку упродовж усієї гри. На жаль, в простих ситуаціях ми помилялися, особливо в першому таймі. У перерві я вказав хлопцям на це. Наприклад, ми програли більшість 0:2. Для Ліги чемпіонів це було б неприпустимо. Проте ми  виграли, отже були кращими і в бажанні, і в майстерності.
Дійсно, я прогнозував, що боротьба буде до останніх хвилин, але помилився. Значить, хлопці поставилися до гри дуже серйозно, хоча ми провели два контрольні матчі в Мінську проти СКА (9 і 11 вересня) і я побоювався, що команда не відновиться в повній мірі. У нас в строю бракує трьох гравців: наші лідери Саша Шевельов і Сергій Бурка прооперовані і вибули на невизначений термін. Їх нам буде дуже не вистачати в Лізі чемпіонів. Також серйозне пошкодження отримав Лев Целищев, який повернеться не раніше, ніж через півтора місяці.
22 вересня «Мотор» у першому турі Ліги чемпіонів прийматиме французький «Нант». Поєдинок пройде на майданчику харківського «Локомотива». Початок о 18.00
Сергій ЦУКІЛО ФЕДЕРАЦІЯ ГАНДБОЛУ УКРАЇНИ
Источник