Спартакіада школярів: «Маємо по два кандидати на кожну позицію в збірній»

11:55 | 20 сентября 2016
Михайло Милославський - тренер збірної Херсонської області, яка виграла Спартакіаду школярів серед дівчат 2000-2001 р. Михайло Милославський - тренер збірної Херсонської області, яка виграла Спартакіаду школярів серед дівчат 2000-2001 р.н., поділився враженнями від турніру.
Михайло Милославський, тренер збірної Херсонської області (2000-2001 р.н.):
«В кожній з команд, що посіли на Спартакіаді місця з першого по шосте, є дівчата, які можуть стати кандидатами до збірної цього віку. На кожну позицію матимемо по два гравця, а отже за належних умов підготовки ця збірна зможе боротись за вихід фінальних турнірів. 
Надзвичайно рівними були півфінальні поєдинки. Вони виявились навіть цікавішими за фінали. Закарпаття дало відчайдушний бій Херсонській області і програло лише в один м’яч - 14:15.  Напруженим був й інший півфінал, в якому Львівська область подужала Київ. В фіналі між Херсоном та Львівщиною перший тайм пройшов у рівній боротьбі, а після перерви ми відбились у захисті і здобули переконливу перемогу 20:14. Для нашої команди це дуже добрий сигнал. З 2002 року ми постійно були призерами, але не переможцями і, нарешті, зуміли виграти. Команду Херсонської області очолює Заслужений тренер України Лариса Косенко, я ж підключився вже на останньому етапі. 
Все об’єктивно: команди посіли ті місця, на які напрацювали. Хіба що вище могла бути Київська область. У них дуже добра команда, але вони вийшли у фінальний турнір з нулем очок і до того ж потрапили у дуже сильну групу із Закарпаттям та Львівською областю.
Відзначу також чудову організацію турніру: було чимало глядачів, преси, перед початком відбулась церемонія відкриття змагання, а після їх закінчення – нагородження учасників.    Попереду у дівчат цього віку Юнацька ліга. Гадаю, чемпіонат буде дуже хорошого рівня, за місця на п’єдесталі буде жорстка боротьба. Команди рівні і багато вирішуватиме психологія».    
Спартакіада школярів. Дівчата 2000-2001. Херсон Фінальні матчі За 1-2 місця. Херсонська обл. - Львівська обл. 20:14 За 3-4 місця. Закарпатська обл. - м. Київ 24:17 За 5-6 місця. Київська обл. - Дніпропетровська обл. 23:18 За 7-8 місця. Вінницька обл. - Одеська обл. 19:9
Сергій ЦУКІЛО ФЕДЕРАЦІЯ ГАНДБОЛУ УКРАЇНИ
Источник