7-8 жовтня - головне протистояння Суперліги

11:10 | 07 октября 2016
Цієї п’ятниці та суботи львівська «ГАЛИЧАНКА» на домашньому майданчику приймає ужгородські «Карпати» - найголовніших суперниць у гандбольній Суперлізі. Цієї п’ятниці та суботи львівська «ГАЛИЧАНКА» на домашньому майданчику приймає ужгородські «Карпати» - найголовніших суперниць у гандбольній Суперлізі. Матчі відбудуться у п’ятницю о 17:30, в суботу о 10:30 - у спорткомплексі ЛНУ ім. І. Франка (вул. М.Черемшини, 31). Вхід вільний.
 Протистояння цих двох команд - найцікавіше та найзапекліше в українському жіночому гандболі. Адже обидва колективи за підсумками попереднього сезону були найсильнішими у Суперлізі: «Галичанка» - чемпіон України, «Карпати» - віце-чемпіон.
 У новому сезоні жіночої гандбольної Суперліги 2016/2017 рр. «Галичанка» вперше зустрінеться з «Карпатами» - зіграють два матчі в рамках третього туру чемпіонату України.
Напередодні ігор гравці та тренери «Галичанки» звернулися до львів’ян та гостей міста, запрошуючи вболівати за них.


Леся Смолінг, капітан команди: «Розпочинаються головні матчі для «Галичанки» в чемпіонаті України цього сезону. Ми зустрічаємось з основними суперницями за лідерство у турнірній таблиці  - ужгородськими «Карпатами». Перші зустрічі відбудуться у Львові, на нашому домашньому майданчику. Нам дуже потрібні ці перемоги! Тож, запрошуємо всіх  небайдужих прийти і підтримати нас, львівську «Галичанку», в цьому нелегкому протистоянні».


Другий тренер команди Анжела Савченко додає: «Ужгородські «Карпати» - суперник серйозний, сильний, ігри з ними завжди захоплюючі та цікаві. Їх склад у порівнянні з минулим сезоном дуже змінився, а з оновленими «Карпатами» ми ще не змагалися, тому готувалися на ці матчі дуже ретельно. Запрошуємо підтримати нас. Буде цікаво!»


Голкіпер львів’янок Єлизавета Гілязетдінова зізнається, що ворота «Галичанки» їй значно легше захищати, коли повні  трибуни і чути підтримку вболівальників.  «Дорогі наші вболівальники, - продовжує Єлизавета, - ми запрошуємо Вас до нас - на хорошу гру проти наших найпринциповіших суперниць. Нам необхідна ваша підтримка!»
Автор: Наталія Васьо За матеріалами: Галичина спортивна
Источник