Тренер «Галичанки»: Ми не були готовими до опору «Карпат»

09:10 | 08 октября 2016
В третьому турі Суперліги «Галичанка» в драматичній боротьбі вдома задала поразки «Карпатам» - 22:20. В третьому турі Суперліги «Галичанка» в драматичній боротьбі вдома задала поразки «Карпатам» - 22:20. У бесіді з Наталією Васьо своїми враженнями від гри поділилась тренер переможниць Тетяна Штефан, а також одна з лідерів «Галичанок» Наталія Севчин, яка пропускала матч через травму.       
Тетяна Штефан, головний тренер «Галичанки»: «У цьому матчі «Карпати» дали справжній бій. Ми готувалися  до зустрічі з ними дуже серйозно, але багато чого у нас не вийшло в нападі, булла погана реалізація. На цю гру ми практично не знали, чого очікувати від «Карпат», адже їх склад у новому сезоні значно змінився: одні гравці пішли, молоді додалися. Високий захист, високорослі гандболістки – ось чим нас спершу дещо дезорієнтували «карпатівки»: ми не готові були до того, який опір вони показали саме в захисті. Не пішла гра і в наших лідерів. Крім того, через травму з матчів цього туру випала  центральний захисник Наталія Савчин. Її відсутність також позначилася на грі команди. Та й «Карпати» вийшли максимально налаштовані на нас, грали з характером. І все ж у наших гандболісток характер не гірший, що довели, зумівши при рівному рахунку, який встановився  за кілька хвилин до закінчення матчу, забити ще двічі і вирвати перемогу. Сподіваємося  у другій грі проти «Карпат» зіграємо набагато краще та зібраніше».
Наталія Савчин, гравець «Галичанки»: «Дуже важко спостерігати за грою з трибун, я ледве висиджувала на місці, хотіла бути там – з подругами на майданчику. Гра була напруженою з першої до останньої хвилини. Упродовж трьох хвилин від початку гри жодна команда не могла забити, потім рахунок відкрили «Карпати». У першому таймі команди боролися на рівних, але в обох було багато втрат м`яча і помилок. Напевно, далося взнаки хвилювання – адже це перша гра в новому сезоні між найголовнішими суперницями. А коли в другому таймі за кілька хвилин до закінчення гри  «карпатівки» зрівняли рахунок, напруження сягло межі. Але я бачила, що «Галичанка» у другому таймі грала набагато впевненіше, ніж у першому. І  тому ні на хвилину не сумнівалась в перемозі моєї команди. Але все ж добряче нерви собі потріпала за ту гру (сміється)».
8 жовтня о 10:30 на майданчику СК ЛНУ «Галичанка» і «Карпати» зустрінуться вдруге. 

Источник