5 тур Суперліги: володар бронзи в Києві прийме віце-чемпіона

15:40 | 11 октября 2016
Стартував 5 тур чоловічої Суперліги. Стартував 5 тур чоловічої Суперліги. 11 жовтня в малому запорізькому дербі ЗНТУ-ЗАБ приймає «ЗТР-Буревісник». Ще дві гри відбудуться 12 жовтня. У Львові  на майданчику спорткомплексу СКА команда ЛДУФК-КДЮСШ мірятиметься силами з нетішинський «Енергетиком». Головний тренер енергетиків Олег Каспаров у коментарі сайту ФБУ відзначив, що під питанням участь у гри травмованого Михайла Кривчикова. «У мене немає розчарування від початку сезону. Провалів у нас не було. Зараз всі хлопці розуміють важливість результату матчу у Львові. Будемо битись за перемогу. З усіма командами другої частини турнірної таблиці можна боротись», - розповів Олег Кспаров. 
Також 12 жовтня в Києві бронзовий призер минулого чемпіонату ЦСКА зіграє з чинним віце-чемпіоном ZTR. Гра пройде у ігровій залі Національного університету фізичного виховання та спорту України. Початок зустрічі о 16.30. І ЦСКА, і ZTR очок в поточному чемпіонаті ще не втрачали, і разом очолюють турнірну таблицю. У обох команд по три перемоги в трьох матчах. 
Запоріжці зіграють після двох (8 та 9 жовтня) виснажливих матчів Кубка ЄГФ проти швейцарського «Вакер Туна», що забрали чимало сил, проте, вочевидь,  додали команді натхнення та упевненості у власних силах. У ЦСКА на підготовку було більше тижня. В минулому турі Суперліги кияни на виїзді у напруженому поєдинку взяли гору над  «ЗТР-Буревісником» 31:30. 
Суперліга. 5 тур 
11 жовтня ЗНТУ-ЗАБ – «ЗТР-Буревісник». (Запоріжжя. ПС ЗАБ. Початок  - 16.00)
12 жовтня  ЛДУФК-КДЮСШ - «Енергетик» (Львів. СК СКА. Початок 16.00) ЦСКА – ZTR (Київ. НУФВСУ. Початок – 16.30) Матч «Мотор» - «Шахтар» перенесений через виступ «Мотора» в Лізі чемпіонів
Сергій ЦУКІЛО ФЕДЕРАЦІЯ ГАНДБОЛУ УКРАЇНИ
Источник