У Конотопі гандболістки розіграли «Кубок Слобожанщини»

20:40 | 17 октября 2016
З 13 по 15 жовтня у фізкультурно-оздоровчому комплексі ДЮСШ М. З 13 по 15 жовтня у фізкультурно-оздоровчому комплексі ДЮСШ М.Маміашвілі проходив Всеукраїнський турнір з гандболу серед дівчат 2004-2005 року народження «Кубок Слобожанщини - 2016».
У змагання взяли участь команди з Києва, Харкова, Тернівки Дніпропетровської області, Зінькова Полтавської області, Вишгорода Київської області, Шостки та Конотопа. Протягом трьох днів на спортивному майданчику велась запекла боротьба, кожна команда намагалась стати призером, але спорт є спорт, перемагає найсильніший. За підсумками змагань конотопські спортсменки, поступившись за вихід до фіналу команді ДЮСШ «Стрімкий м’яч» м. Київ посіли лише третє місце. Перше ж місце виборола команда ДЮСШ «Темп» м. Тернівка, яка у фіналі подолала команду з Києва.
Кожна команда - призер отримала кубки, медалі та грамоти від організаторів змагань. Також у кожній команді, яка приймала участь у турнірі були визначені кращі гравці, які отримали призи від Гандбольного клубу «Конотоп» та Сумського відділення НОК України.

Источник