Воротар збірної України: «У цьому сезоні забив вже 8 голів»

16:25 | 31 октября 2016
Воротар-бомбардир Вадим Бражник зі словацького «Татрану» дав коментар сайту ФГУ невдовзі після свого прибуття до розташування  збірної України на базі в Конча-Заспі. Воротар-бомбардир Вадим Бражник зі словацького «Татрану» дав коментар сайту ФГУ невдовзі після свого прибуття до розташування  збірної України на базі в Конча-Заспі. Національна команда готується до матчів проти Македонії (2 листопада, Скоп’є) та Ісландії (5 листопада, Суми, манеж СумДУ, початок – 18.00) у стартових турах відбору до Євро-2018
Коли прибули до збірної? 29 жовтня ми грали за «Татран» в «Сеха-Лізі» проти «Вардара», а 30 числа ввечері прилетіли в Київ. Всі здорові і в хорошому настрої. (Разом з Бражником до збірної з «Татрана» також прибули захисник-півсередній В’ячеслав Садовий та воротар Ігор Чуприна – прим. авт.). 
Як оцінюєте свої виступи у «Татрані»? Ділимо ігровий час приблизно порівну з Ігорем Чуприною. У нас добре взаєморозуміння. На лавці не засиджуюсь. Тим більш, що ігор у «Татрана» в різних турнірах дуже багато.   
Українці з «Татрана»: Вадим Бражник, В’ячеслав Садовий та Ігор Чуприна
Ви постійно звертаєте на себе увагу забитими голами. Вкотре відзначитись вдалось у грі проти «Вардара».  Через зміни у правилах команди стали частіше міняти воротаря на додаткового польового гравця, а отже ворота залишаються порожніми. В цьому сезоні я забив вже 8 голів у різних турнірах. 
Серед суперників «Татрана» македонські «Металург» та «Вардар». Тепер вже у збірній гратимете проти збірної Македонії. Що скажете про стиль суперника? Нам буде нелегко. Ще подивимось відео і розберемо македонців. Звісно, найбільш небезпечним у їх складі є правий  півсередній з «Барселони» [Кирило Лазаров]. Тренер підготує спосіб як з ним впоратись. 
Що думаєте про можливості нашої збірної у відборі? Збірна стала більш досвідченою. Хлопці з ZTR та «Мотора» грають у єврокубках на хорошому рівні. У нас непоганий підбір гравців, подивимось, що ми покажемо на майданчику. 
Збірна України на зборах у Конча-Заспі: Воротарі: Андрій Деревянкін (ZTR), Вадим Бражник, Ігор Чуприна (обидва — Татран, Словаччина); польові: Захар Денисов, Артем Козакевич, Станіслав Жуков, Євген Буйненко, Дмитро Дорощук (всі — Мотор), Андрій Акименко, Олександр Тільте, Роман Северін (всі - ZTR), Ігор Гурин, Дмитро Тютюнник (обидва — ЦСКА), Олександр Южбабенко (Радован, Туреччина), Максим Бегаль (Туреччина) Ігор Копишинський (Драгунас, Литва), В'ячеслав Садовий (Татран, Словаччина), Роман Чичикало (Вакі Ксе, Угорщина). 
За підсумками зборів тренери визначать 16 гравців, які вирушать на гру проти Македонії. До Скоп`є збірна вилетить 1 листопада.
У відбірному квартеті номер 4 виступають команди України,  Македонії, Ісландії та Чехії. Відбірний турнір завершиться в липні 2017 року. До фінальної частини Євро-2018, що відбудеться в Хорватії, вийдуть дві найкращі команди кожного з семи відбірних квартетів, а також найкраща команда серед тих, що посядуть треті місця.  
Фото sehaphoto.photodeck.com;  Сергій ЦУКІЛО ФЕДЕРАЦІЯ ГАНДБОЛУ УКРАЇНИ  
Источник