Віталій Андронов: «Цю гру потрібно занести нам в актив»

08:11 | 04 ноября 2016
Збірна України поступилась Македонії (21:27), однак якість гри команди викликає оптимізм. Збірна України поступилась Македонії (21:27), однак якість гри команди викликає оптимізм. Про це головний тренер Віталій Андронов розповів у коментарі сайту ФГУ під час переїзду збірної до Сум, де 5-го листопада у другому турі відбору на Євро-2018 українці прийматимуть збірну Ісландії.  
  Віталій Андронов – головний тренер збірної України  
Які ваші враження від поєдинку в Скоп’є?  Ми налаштовані оптимістично. Нарешті у команди з’явилось відчуття, що ми можемо грати та битись за результат. Рахунок не відповідає змісту гри. Ми мали програти в 2-3 м’ячі. Впевнений, нам в будь-якому разі не дали б перемогти. Македонці завжди дуже потужно грають вдома. За такої кількості глядачів вони стають удвічі сильнішими, проте ми гідно бились з ними.  
Вважаю, що у нас була команда на майданчику. В муках нарешті вимальовується кістяк збірної. Хлопці бились до кінця. Цю гру потрібно занести нам в актив. Незважаючи на несприятливе суддівство, ми не зламались ані психологічно, ані фізично. Ще за 5 хвилин до кінця не було зрозуміло, чим все завершиться. У мене є претензії до себе. Розумію, що в кінці десь не вгадав із замінами. В нападі в кінці ми збилися на індивідуальну гру, зробили помилки. І надалі на нашій грі позначається брак зіграності.

Чи є можливість щось змінити у грі перед  поєдинком  проти Ісландії? Нам вдалось уникнути серйозних травм, ми перебуває в нормальному настрої і розуміємо, що нам треба спробувати виправити у своїй грі. Я не задоволений правим крилом атаки. Були помилки в обороні, не працював перехід. З цим потрібно розібратись, як і з кращим підключенням лінійних. Увесь день 3 лютого ми провели в дорозі, 4-го числа маємо відіспатись і на вечірньому тренуванні вже почистити наші помилки. 
Відбір на Євро-2018  Група 4. 1-й тур   1. Македонія - 2 очки (різниця м’ячів + 6) 2. Ісландія - 2 (+1) 3. Чехія - 0 (-1) 4. Україна - 0 (-6)
1 тур. Македонія – УКРАЇНА 27:21; Ісландія – Чехія 25:24 2 тур. 5 листопада. УКРАЇНА – Ісландія, Чехія - Македонія 

УКРАЇНА – ІСЛАНДІЯ Субота 5 листопада. Початок  - 18.00 Манеж Сумського державного університету. Вул. Прокоф’єва, 34  Вхід вільний
Дивіться пряму трансляції матчу Україна – Ісландія  - на сайті mostvideo.tv - http://www.mostvideo.tv/#live-player - на телеканалі XSPORT та на сайті XSPORT.UA – http://xsport.ua/online/  - в ефірі телеканалу «Спорт 1»
Фото 24rakomet.mk, gol.mk Сергій ЦУКІЛО ФЕДЕРАЦІЯ ГАНДБОЛУ УКРАЇНИ
Источник