11 листопада - перший показ фільму про Ігоря Турчина «Виграти все»

15:10 | 10 ноября 2016
Ігорю Євдокимовичу Турчину 16 листопада мало виповнитися 80 років. Ігорю Євдокимовичу Турчину 16 листопада мало виповнитися 80 років. На честь видатного тренера київського «Спартака» та збірної СРСР відбудуться низка заходів. Серед них прем’єра документального фільму «Виграти все», що присвячений життю Турчина. Перший показ відбудеться 11 листопада в київському кінотеатрі «Ліра» (вул. Велика Житомирська, 40 ). Початок о 19.00. Автор сценарію та режисер-постановник – Дмитро Томашпольський. Зйомки фільму проходили в Києві, Кам’янець-Подільському та Бухаресті. Серед  героїв фільму - дружина та підопічна Ігоря Євдокимовича, найкраща гандболістка 20-го століття Зінаїда Турчина. 
  Трейлер  фільму «Виграти все»   «З нетерпінням очікую на фільм, - зізнається Зінаїда Михайлівна. - Ми розповіли в ньому все як було: про наші виступи, про наші ігри,про наше життя. Гадаю, кожен зможе винести щось цінне і для себе з біографії такої видатної людини як Ігор Турчин. На прем’єрі чекаємо на колишніх гравців «Спартака», буде і нинішній склад команди, також запрошені журналісти, Міністр молоді та спорту Ігор Жданов, Віце-прем’єр-міністр В’ячеслав Кириленко та інші почесні гості. Сподіваюсь, що після кінопрокату фільм також буде показаний і по телебаченню».
17 листопада починається кінопрокат фільму в України, а 18 листопада відбудеться його прем`єра на міжнародному фестивалі в Мілані Sport Mouvies & TV – 34th Milano International FICTS Fest.
Ось, що написано про Турчина та про стрічку на офіційній сторінці фільму в фейсбук: «Життя Ігоря Турчина, мов матч - стрімкий, азартний, драматичний. Його три інфаркти - як наслідок трьох найважливіших етапів в історії вітчизняного гандболу. Великий тренер навіть помер за законами матчу: у самій кульмінації - від четвертого інфаркту, 7 листопада 1993 року в Бухаресті під час гри з «Рапідом». До 80-річчя зі дня народження великого українського тренера Ігоря Турчина. Документальний фільм «Виграти все». Хронометраж – 52 хвилини. Виробництво «Кінокомпанії Гагарін Медіа» на замовлення Державного агентства України з питань кіно, 2016 рік. Автор сценарію та режисер-постановник – Дмитро Томашпольський. Оператор-постановник – Тарас Шаповал. Композитор – Тимур Полянський. Звукорежисер – Артем Мостовий. Виконавчий продюсер – Євгенія Раух. Продюсер – Олена Дем’яненко.
ФЕДЕРАЦІЯ ГАНДБОЛУ УКРАЇНИ     
Источник