«Все було на нервах». Один з найбільш цікавих матчів сезону Суперліги

07:40 | 14 ноября 2016
У Суперлізі «ЦСКА» переміг «Шахтар» (33:32) в одному з найбільш захопливих поєдинків сезону. У Суперлізі «ЦСКА» переміг «Шахтар» (33:32) в одному з найбільш захопливих поєдинків сезону. Все вирішилось на останній хвилині зустрічі. За киян 9 голів забив Гурін. У складі «Шахтаря» по 7 голів на рахунку Псьола та Коваленка. Перебіг драматичного матчу прокоментував головний тренер ЦСКА Володимир Леонтьєв, який також повідомив про важливі кадрові новини клубу.
ЦСКА (Київ) - «Шахтар-Академія» (Маріуполь) 33:32 (13:16) Суперліга. 13 листопада. Судді: С. Сасін/Р. Товт (обидва - Берегово). Делегат ФГУ – О. Вакула (Бровари) ЦСКА: Панченко, Шупік; Плясун 7, Гурін 9, Охотніков 2, Бережний 1, Бурденюк 4, Танасеску 5, Тютюнник 4, Телішевський 1. Головний тренер: Володимир Леонтьєв. «Шахтар-Академія»: Шипенко, Слесь; Семенченко 4, Матяш, Коваленко 7, Рагозін 1, Іванов 3, Рябко 2, Псьол 7, Яшний, Маляревич 5, Дубовик 1. Головний тренер - Іван Фучеджи.
Володимир Леонтьєв, головний тренер ЦСКА:
«Забили вирішальний гол за 10 секунд до кінця» «Була дуже цікава гра. Я все ще не відійшов від емоцій. Ми зіткнулись з досвідченим суперником, який зумів скористатись нашими помилками. У перерві ми все обговорили і в другому таймі за рахунок швидкості дістали «Шахтар». Напруження зберігалось до самого кінця. Все було на нервах. За 40 секунд до кінця ми вели в один м’яч, але гості зрівняли рахунок, а коли грати залишалось 10 секунд Толік Тананеску кидком з незручного кута приніс нам перемогу.  Хоча якби не забили, могли і пропустити, тоді б не було навіть нічиєї. Хлопці отримали великий заряд адреналіну».
«Панченко повернувся, а Тютюнник вибув» «Навіть дещо шкода суперників. У «Шахтаря» хороша, грамотна команда, але удача була десь на нашому боці. У нас добре зіграла задня лінія – Гурін, Бурденюк. Уперше після операції вийшов Телішевський. Йому ще важко, проти ми випустили його, щоб освіжити гру. Також до нас повернувся Панченко. Він гратиме до кінця сезону. Це хороше підсилення для нас, адже від початку чемпіонату ми грали з одним воротарем – Шупіком. Він, до речі, проти «Шахтаря» в кінці допоміг, взявши кілька вирішальних м’ячів.      На початку 2-го тайму ми втратили Тютюнника. Он отримав червону карточку за сутичку з нашим колишнім гравцем Дубовиком. Той начебто потягнув Тютюнника за руку і у Дмитра напевне рецидив старої травми. Після матчу Тютюнник сказав, що не може підняти руку. Ймовірно він знову надовго вибув.
Якщо у нас збережеться цей склад, ми зможемо боротися з «Шахтарем», «Енергетиком», «Буревісником», а навесні – і с ЗНТУ-ЗАБ».
Сергій ЦУКІЛО ФЕДЕРАЦІЯ ГАНДБОЛУ УКРАЇНИ  
Источник