Лілія Горільська: Тепер граємо у більш чоловічий гандбол

10:10 | 21 ноября 2016
На Кубку Турчина національна збірна України перемогла збірну клубів України 31:21 та вийшла до фіналу. На Кубку Турчина національна збірна України перемогла збірну клубів України 31:21 та вийшла до фіналу. Після матчу лінійна національної команди Лілія Горільська відзначила рішучий настрій усередині колективу, а також розповіла про нову тактику у грі збірної.
«Хочемо вийти на чемпіонат світу з трьома перемогами»
 - У команді хороший настрій, - говорить Лілія Горільська. - Ми зібрались, давно не бачились. Кубок Турчина для нас є немаловажним, але вже думаємо про відбірні ігри до чемпіонату світу. Налаштовані по-бойовому. Жодних інших варіантів ми не розглядаємо – тільки перемога. Хочемо вийти на чемпіонат світу з трьома перемогами. Готуємося, стараємося, у нас змінюється тактика. Тепер маємо грати інакше, у більш чоловічий гандбол, грати жорсткіше, не пропускати в захисті, убігати. Сподіваюсь у нас все вийде і ми з трьома перемогами пройдемо далі. 
«Нове покоління, чесно кажучи, дивує»
Яке враження на вас справила друга команда?
Дівчата хороші. Нове покоління, чесно кажучи, дивує. Дівчата молодці: помітно, що тягнуться, стараються грати краще. Це приємно бачити: є у нас люди, які зростають, люблять гандбол. 
  Збірна України у гарному настрої

20-й міжнародний турнір "Кубок Турчина"
20 листопада. 1/2  фіналу Україна-3 (юніорська збірна) – зб. Азербайджану – 22:34 (7:18) зб. України – Україна-2 (збірна клубів України) – 31:21 (13:13)
21 листопада (Палац спорту, Київ) 16.00 Матч за 3 місце. Україна-3 - Україна-2 18.00 Фінал. Україна  - Азербайджан 19.30 Церемонія закриття турніру.
Обидва матчі фінального дня покаже сайт та телеканал XSPORT.UA - http://xsport.ua/online/ 
СЕРГІЙ ЦУКІЛО ФЕДЕРАЦІЯ ГАНДБОЛУ УКРАЇНИ
Источник