Єврокубки: Сенсація від ZTR, успіхи ЗНТУ-ЗАБ та «Карпат», поразка «Дніпрянки»

11:55 | 21 ноября 2016
Гандболісти ZTR в третьому раунді Кубку ЄГФ на виїзді перемогли одного з фаворитів турніру – іспанський «Гранолльєрс» 29:27. Гандболісти ZTR в третьому раунді Кубку ЄГФ на виїзді перемогли одного з фаворитів турніру – іспанський «Гранолльєрс» 29:27. З одного боку це неочікуваний результат, але разом з тим він став продовженням серії гучних успіхів українських команд останніх тижнів. Наша чоловіча збірна у відборі до чемпіонату Європи-2018 у заповненому глядачами залі в Сумах здивувала весь Старий світ яскравою перемогою над збірною Ісландії.  «Мотор» у Лізі чемпіонів вже виграв три матчі поспіль, набравши такий хід, що навіть на власному майданчику перед запоріжцями не встояв фаворит групи французький «Нант». Маємо дуже обнадійливу тенденцію до зростання результатів, а отже і рівня нашого гандболу.
  Роман Северин разом із ZTR зупинив іспанський «Гранолльєрс». Фото bmgranollers.cat
Успіх ZTR важливий та показовий і тим, що команда Віталія Ната складена з українських гандболістів, гравців збірної, молоді. Це говорить про значний потенціал чемпіонату Суперліги та національної збірної. Незважаючи на всі проблеми, гандбол в Україні розвивається. 
Повторний поєдинок ZTR проти «Гранолльєрс» відбудеться 26 листопада у запорізькому Палаці спорту ЗАБ о 17.00. Чим більшою буде уболівальницька підтримка команди, тим більше шансів у команди Віталія Ната відстояти сенсаційну виїзну перемогу. 
Крок до виходу в наступний раунд єврокубків зробив і ЗНТУ-ЗАБ. 20 листопада запоріжці вдома у Кубку Челленджа переграли молдовську «ПГУ-Картина ТВ» 27:23. Повторний матч протистояння пройде 21 листопада також на арені ЗАБ.
«Гранолльєрс» (Іспанія) – ZTR (Україна) 27:29 (14:17). Повторний матч - 26 листопада в Запоріжжі Кубок ЄГФ. 3-й раунд. 20 листопада Гранолльєрс:
Источник