Тепла зустріч збірної України в аеропорту «Бориспіль» (Відео)

11:25 | 29 ноября 2016
Гандболістки збірної України, тренерський штаб, лікарі команди та президент Федерації гандболу України Андрій Мельник повернулись зі словацького міста Шаля, де проходив груповий  турнір відбору до чемпіонату світу-2017. Гандболістки збірної України, тренерський штаб, лікарі команди та президент Федерації гандболу України Андрій Мельник повернулись зі словацького міста Шаля, де проходив груповий  турнір відбору до чемпіонату світу-2017. Вигравши всі матчі (проти Словаччини, Литви та Греції), наша збірна посіла перше місце та завоювала право зіграти за путівку на чемпіонат світу у відбірному плей-офф, що пройде в червні.
В Аеропорту «Бориспіль» збірній була влаштована тепла зустріч. Окрім представників Федерації гандболу України та Міністерства молоді та спорту на команду чекали й журналісти, яким президент ФГУ подякував за увагу до виступів збірної. 
Тепла зустріч збірної України в аеропорту «Бориспіль». Відео – «UA:Перший» 
Андрій Мельник, президент ФГУ: «Хочу привітати всю України з тим кроком, що зробила наша збірна. Фахівці, які підходили до нас у Словаччині, говорили, що ми сенсація. Ніхто не очікував побачити таку команду: з повністю оновленим захистом та нападом. Запорукою успіху також є мікроклімат в команді. Він дуже змінився. Вони повірили в тренера, повірили в себе. Нікого на лаві запасних не можна було втримати. Якщо ми когось не випускали, то це було до сліз: «чому мене не випустили». У нас дві аналогічні сімки гравців, які можуть вийти й замінити одна одну. Це дуже позитивні моменти» (XSPORT.UA).  
Детальний коментар Андрія Мельника порталу XSPORT.UA



Вікторія Тимошенкова, воротар збірної України :  «Знала, що дуже складно буде грати зі словачками, тому що грали у них вдома. Тим більше це був перший матч. Коли почали зустріч, був невеликий мандраж. Але поступово переломили хід гри, і з`явилася впевненість.
Судді нас трохи пресували. Але це не страшно. Ми відчували впевненість і знали, що будемо боротися до кінця.
Я почала матч зі Словаччиною, і хвилині на 15-й мене поміняли і поставили Юдіт. Вона дуже добре увійшла в гру. Вона відбила багато м`ячів і передала цю впевненість дівчатам. Я думаю, що це був переломний момент.
Трохи поміняли захист, грали 5-1, що було дуже несподівано. Також допомогла зібраність.
Хочеться пройти цей плей-офф. Будемо налаштовуватися і будемо боротися, тому що розуміємо, що це для нас дуже важливо» (XSPORT.UA).
Відео зустрічі збірної України (XSPORT.UA)
СЕРГІЙ ЦУКІЛО ФЕДЕРАЦІЯ ГАНДБОЛУ УКРАЇНИ
Источник