В КИЄВІ ТРИВАЮТЬ ЗМАГАННЯ ЧЕМПІОНАТУ УКРАЇНИ З ГАНДБОЛУ «СТРІМКИЙ М`ЯЧ»

21:25 | 06 декабря 2016
З 2 грудня на спортивному майданчику Київського спортивного ліцею-інтернату розпочалися зональні змагання ІІІ підгрупи Чемпіонату України з гандболу сезону 2016-2017 рр. З 2 грудня на спортивному майданчику Київського спортивного ліцею-інтернату розпочалися зональні змагання ІІІ підгрупи Чемпіонату України з гандболу сезону 2016-2017 рр. «Стрімкий м’яч» серед дівчат 2004 р.н. і молодших.
На змаганнях у столиці зустрілися шість команд: Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи м. Вишгорода Київської області, Спортивної дитячо-юнацької школи олімпійського резерву м. Зіньків Полтавської області та по дві команди дитячо-юнацьких спортивних шкіл, що представляють місто Київ, а саме Дитячо-юнацької спортивної школи «Стрімкий м’яч» та Дитячо-юнацької спортивної школи №2 м.Києва. 
Перші дні змагань продемонстрували велике бажання учасниць кожної команди отримати перемогу в боротьбі, забити м’яч у ворота суперників, не поступитися! Дівчата мають змогу перевірити свої навички, командну гру, показати чого навчилися за рік завдяки своїм тренерам, які не дивлячись на скрутну фінансову ситуацію в країні забезпечують проведення подібних змагань, своїм батькам, що забезпечують можливість учасникам добратися до місця їх проведення, а також часто їздять з ними і щиро і завзято вболівають на трибунах, а також завдяки людям, що люблять свою роботу і допомагають кожен чим може, для того, щоб дитячі змагання відбулися! Від Київського міського відділення Комітету ФВС МОН України дякуємо всім їм, а також директору Київського спортивного ліцею-інтернату Олегу Кореницькому, що завжди надає спортивні зали безоплатно для проведення дитячих змагань з різних видів спорту!
Ігри продовжаться до 7 грудня. Команди зіграють по колу одна з одною і за результатами ігор турнірної таблиці будуть виявлені лідери, що вийдуть до фінального кола змагань.
Щиро зичимо учасникам змагань спортивної безкомпромісної боротьби та красивих закинутих м’ячів у ворота супротивника.

Київське міське відділення Комітету з ФВС МОН України
Источник