Найцікавіші матчі: 16 грудня ЦСКА – ЗНТУ-ЗАБ, 18 грудня Мотор – ZTR

09:55 | 13 декабря 2016
Цього тижня на вболівальників очікують два головні протистояння чоловічої Суперліги: в п’яницю 16 грудня в Києві зіграють претенденти на бронзу ЦСКА та ЗНТУ-ЗАБ, а в неділю 18 грудня в Запоріжжі битимуться гранди – «Мотор» та ZTR. Цього тижня на вболівальників очікують два головні протистояння чоловічої Суперліги: в п’яницю 16 грудня в Києві зіграють претенденти на бронзу ЦСКА та ЗНТУ-ЗАБ, а в неділю 18 грудня в Запоріжжі битимуться гранди – «Мотор» та ZTR. Своїми очікуваннями від поєдинків поділились лідер ЦСКА Дмитро Тютюнник та головний тренер  «Мотора» Микола Степанець.
ЦСКА (Київ) – ЗНТУ-ЗАБ (Запоріжжя) 16 грудня, п’яниця. Київ. 5-й корпус НУВФКУ Початок – 15.30   Дмитро Тютюнник, гравець ЦСКА: «Настрій у нас бойовий, готуємося в повну силу. Дуже хочемо посісти третє місце. У двох минулих сезонах нам це вдавалось. Впевнений, гра проти ЗНТУ-ЗАБ буде дуже цікавою. Рівень суперника не вище нашого. Такого, як в нашому запорізькому матчі, не буде. Ми хочемо взяти реванш. Думаю, цього разу гра буде м’яч у м’яч, а переможець вирішиться вже в кінці зустрічі. Коли ми грали в Запоріжжі, ми боролись у першому таймі, проте після перерви нам вже не забракло сил, не вистачило замін, ми втомились і багато пропустили з відривів.
У ЗНТУ-ЗАБ хороша команда, всі молоді, перспективні, грають один за одного. У них не має яскравого лідера, але відзначу воротаря Антона Терехова, який свого часу грав за ЦСКА. Коли він пішов, це була втрата для нас. Ми знаємо, як він грає, але і він знає і нас. 
У нас команда омолодилась. Прийшов Роман Бурденюк з хорошим кидком, масивний, може і в нападі зіграти, і в обороні допомогти. На жаль, травмований Андрій Пилявський, а Толі Тананеску, який замінює його на правому краю, доводиться грати на незручній для себе руці.     
«Мотор» (Запоріжжя) – ZTR (Запоріжжя) 18 грудня, неділя. Запоріжжя. ПС ЗАБ Початок – 17.00
  Микола Степанець, головний тренер «Мотора»: «Усі найсильніші, хто будуть в строю, зіграють проти ZTR. У Запоріжжі зараз епідемія. Начебто, команда відійшла від травм, але пішли хвороби. Сергій Бурка, захворів перед грою з «Бешікашем», але вчора [11-го грудня] вже почав тренуватися в повній мірі. Проти ZTR буде дуже щільна нервова гра. Все вирішиться в кінці матчу. Наш суперник - амбітна молода команда, яка буде боротися за перемогу. У них хороші молоді гравці на багатьох позиціях: і в лівому, і в правому куті, на лівому півсередньому, в лінії, хороший воротар. Там достатньо хороших гравців (XSPORT).
Сергій ЦУКІЛО ФЕДЕАЦІЯ ГАНДБОЛУ УКРАЇНИ
Источник