Гандбольна «Галичанка» планує завершити рік з максимальним результатом

15:27 | 22 декабря 2016
Цієї п’ятниці та суботи львівська «Галичанка» зустрінеться з київським «Спартаком» в рамках другого кола першого етапу чемпіонату України жіночої гандбольної Суперліги сезону 2016/2017 рр. Цієї п’ятниці та суботи львівська «Галичанка» зустрінеться з київським «Спартаком» в рамках другого кола першого етапу чемпіонату України жіночої гандбольної Суперліги сезону 2016/2017 рр. 
Матчі відбудуться у Києві: в п’ятницю о 17:30 (Бровари, ігровий зал БВУФК), в суботу о 13 год. (Київ, ігровий зал КСЛІ). 
Цими іграми «Галичанка» завершить змагальний 2016 рік і має всі шанси зробити це в статусі непереможної команди жіночої Суперліги. Адже підопічні Тетяни Штефан та Анжели Савченко – єдина команда, яка у новому сезоні чемпіонату України не зазнала поразок. Про це ж говорить і другий тренер «Галичанки» Анжела Савченко: «Їдемо на тур до Києва з серйозним налаштуванням на ігри. Завдання -  виграти обидва матчі і отримати чотири очка, щоб закінчити 2016 рік з максимальним результатом в турнірній таблиці та  закріпити лідерство. 
До Києва не їде Наталія Туркало, дамо їй відпочити. Натомість беремо Олександру Жолобович. Наталка Сабова пропускає тур через мікротравму – її у Києві замінить Оля Василяка».
Турнірна таблиця після 12 ігор:  1. «Галичанка» Львів – 24 оч. 2. «Карпати» Ужгород – 20 оч.  3. «Дніпрянка» Херсон – 16 оч.  4. «Реал» Миколаїв – 8 оч. 5. «Спартак» Київ – 2 оч.  6. «Економ-Університет» - 2 оч. 
Підготувала Наталія Васьо

Источник