РІШЕННЯ ПРЕЗИДІЇ ФГУ

15:40 | 23 декабря 2016
23 грудня 2016 року Президія Федерації гандболу України на засіданні розглянула звернення члена  чоловічої Національної збірної команди  України з гандболу Бегаль М. 23 грудня 2016 року Президія Федерації гандболу України на засіданні розглянула звернення члена  чоловічої Національної збірної команди  України з гандболу Бегаль М.Л. та лист Міністерства молоді та спорту України № Б-643/16/4.6. від 29.11.2016 року щодо звернення Бегаль М.Л., щодо порушення турецьким гандбольним клубом, за який виступав спортсмен, пунктів діючого з ним контракту.
За результатом розгляду повідомляємо, що Федерація гандболу України проводить перевірку фактів викладених в зверненні Бегаль М.Л. та листі Міністерства молоді та спорту України. 
Встановлено, що член  чоловічої Національної збірної команди України з гандболу Бегаль М.Л. до турецького гандбольного клубу потрапив за рекомендацією та працевлаштуванням судді Європейської категорії  Перепелиці . 
Оскільки перевірка  викладених  у зверненнях фактів не закінчена, Президія ФГУ від 23 грудня 2016 року  прийняла  рішення щодо тимчасового відсторонення суддю ЄГФ Перепелиці Р.В., від суддівства ігор чемпіонату  України з гандболу до закінчення перевірки. 
Крім того прийнято рішення заслухати на засіданні Президії ФГУ особисто члена  чоловічої  Національної збірної команди України з гандболу Бегаль М.Л. та суддю ЄГФ Перепелицю Р.В.
Про дату на місце проведення засідання  Президії ФГУ  Ви будете завчасно проінформовані додатково.
Президент  Федерації гандболу України                                                                                    А.А.Мельник   
Источник