«Шевельов горить бажанням». Збірна України зібралась в Конча-Заспі

22:12 | 25 декабря 2016
Національна збірна України на Олімпійській базі в Конча-Заспі розпочала тренувальний збір, який триватиме до 29 грудня. Національна збірна України на Олімпійській базі в Конча-Заспі розпочала тренувальний збір, який триватиме до 29 грудня. Віталій Андронов зіткнувся з кадровими проблемами. Головний тренер команди залишився відразу без 5 гравців з числа тих, кого було викликано на збори. 26 та 28 грудня в Конча-Заспі відбудуться контрольні матчі між національною та молодіжною збірними України. Національна збірна готується до травневих матчів проти Чехії у відборі до чемпіонату Європи-2018.   
  Віталій Андронов, головний тренер збірної України:  - У нас пройшло одне тренування, ми втягуємося у роботу. Налаштовані плідно попрацювати. На жаль, у нас чимало втрат. Через об’єктивні причини - хвороби та травми – на зборах немає Артема Козакевича («Мотор»), Євгена Буйненка («Мотор») та Леоніда Михайлютенка (ЗНТУ-ЗАБ). По необ’єктивним причинам немає  Станіслава Жукова («Мотор») та Олексія Ганчева (ZTR) і з цим ми будемо розбиратися. Травма у Олександра Тільте (ZTR). Він на зборах, але тренується не в загальній групі. Фактично, ми залишились без задньої ліні і тепер будемо вносити корективи у нашу роботу. 
Жуков та Ганчев якось пояснили свою відсутність? Вони телефонували, але ті причини, що вони назвали, це – не причини.  
Яке враження справляє Олександр Шевельов, який багато пропустив через травми? Важко сказати по одному тренуванню, але помітно, що Шевельов горить бажанням та пашіть здоров’ям. 
А що скажете про новачка - Богдан Олиферчука з польського Sp
Источник